donderdag 13 september 2018

Woonwinkel het klooster

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bekijk het gehele assortiment online.


Of bezoek één van onze winkels. Vind woon winkel het nu op Kensaq.

Bij ’t Klooster zijn veel mogelijkheden. U wens staat voorop en wordt creatief vertaald met een uniek en inspirerend ontwerp! De internationale design- en kleurvisionairs van het Global Aesthetic Center, ook bekend als het Flexa ColorLab, analyseren de maatschappelijke trends, het consumentengedrag en de designtrends over de hele wereld en vertalen deze naar kleurpaletten voor het interieur en ontwerpen die aansluiten bij de wensen van de consument. Van huis uit heb ik de passie meegekregen voor interieurinrichting en had al jaren het plan voor een eigen woonwinkel.


Het is dus belangrijk om alle functies van het huis in kaart te brengen om tot een woonomgeving te komen die past bij alle wensen en behoeften van de bewoners. Woonwinkel Het Kabinet in Bunnik helpt graag mee met hoe een interieur kan aansluiten bij wie je bent. Ruim assortiment woonwinkel.

Wij maken mooi wonen betaalbaar. Spring binnen of vraag het ons: telefonisch, chat of mail. Onder leiding van het creatieve brein Hans en Ingrid van Diepen maakt het vakkundige Kloosterteam van elk huis een thuis! Wij hebben veel ervaring op het gebied van restylen en verbouwen van woningen! Wij zijn een kunst- en woonwinkel in Noordwijk aan Zee waar je voor een compleet interieur terecht kunt.


Laat je verrassen en loop gerust eens naar binnen. Om producten direct te bestellen, klik hier. Wat een mooie spullen hebben ze toch bij ’t Klooster in Bovenkarspel.


We houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze nieuwsbrief! Woonwinkel ’t Klooster – Bovenkarspel Alleen al vanwege de locatie zou je er eens naartoe moeten. Je kunt er terecht voor vakkundig advies, de leukste merken woondecoraties en meubels en al het andere dat een huis sfeervol maakt. Ontdek ideeën over Decor Lade.


De woonwinkel voor jouw unieke woondesign, interieur design, moderne kunst en fotokunst. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden omtrent onze laatste aanbiedingen? Beste prijs-service garantie Bij Goossens shop je meubels van het hoogste kwaliteitsniveau voor de beste prijs.

Puur, tijdloos en doorleefd. Dat is de uitstraling van Met Landelijk Label. Door het combineren van landelijke meubels, meubels met tekenen van de tijd en sobere accessoires, hebben wij elke keer wat nieuws te bieden. Deze pin is ontdekt door Anke van den Hurk.


Maak dan een afspraak met onze interieur stylisten voor gratis advies. Een sfeervolle woonwinkel voor trendy meubelen en eigentijdse woonaccessoires. Maar ook voor cadeauartikelen en fashion kunt u bij ons terecht.


Graydon en deels vanuit de KvK. Onze woonwinkels mag je zeker niet missen. We trekken het hele land door om ze aan je voor te stellen. In elke editie verklappen twee (online) woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Van meubels tot vloeren, droomkeukens of badkamers, van verlichting tot kunst en decoratie.


Woonshoppen doe je bij Villa ArenA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts