donderdag 6 september 2018

Powertex workshop

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Dat wij ook workshops op locatie geven, voor particulieren, verengingen ect. Onze klanten zijn winkeliers, ateliers en kunstenaars met een branchegerichte inschrijving bij de kamer van koophandel.


POWERTEX ACADEMY PROGRAMMA NOG. Reserveer je dag workshop komt er € 9- bij inclusief lunch en materialen. Daarna betaal je € 1per gewerkt uur inclusief normaal gebruik van alle op voorraad zijnde materialen.

Met deze textielverharder kunnen creatievelingen die eens iets nieuws willen proberen, zich helemaal uitleven in de mooiste creatieve uitingen. Powertex geeft kracht aan textiel. Deze kun je combineren met Stone Art voor schitterende uniek resultaten.


Tijdens onze workshops leer je technieken en vormen te combineren. In een creatieve workshop van (minimaal) een dagdeel creëer jij je eigen kunstwerk. Na drie weken drogen en uitharden is het ook nog eens weerbestendig.


In veel gevallen is het mogelijk dit onder begeleiding te maken bij expres-zo workshops in utrecht. Leuk voor een bedrijfsuitje, familieuitje, vriendinnendag, vrijgezellenfeest of een andere leuke creatieve activiteit. Veel mensen kunnen zich geen voorstelling maken bij het woord powertex workshop.

Online workshop Afrikaanse lady met dreadlocks. Leuke technieken waar je ook je eigen mee kan. Dagen en tijden zijn in overleg. Het is ook mogelijk om op zaterdag of zondag een workshop te volgen. Voor een workshop overdag van 10.


Heeft je inspiratie een boost nodig? Geef je inspriratie een boost met deze online workshops. Maar nog nooit de stap genomen? En is het volgen van een workshop een te grote stap? Volg dan deze laagdrempelige cursus in je eigen tempo vanuit je eigen huis.


Klik voor meer informatie en data hierover ook even op de knop hieronder. Na uitharding van weken kunnen de meeste beelden ook buiten staan. Door gebruik te maken van diverse technieken heb je oneindig veel mogelijkheden. Creatieve workshop met een textiel verharder, powertex.


De kleuren mag u zelf bepalen. Duur workshop middagen 13. Expres-Zo creatieve workshops. In this fun workshop we will start by creating a fabric sculpted background for your hare.


STOER organiseert daarnaast open workshops en verzorgt bedrijfsworkshops, familie-uitjes, workshops op locatie, tienerfeestjes en kinderfeestjes.

Creatief Atelier STOER heeft regelmatig nieuwe workshops. Workshop mixed media, kom ervaren om te schilderen met lijm. Beschrijving van de workshop : Mixed Media is kennis maken met een hele bijzondere manier van schilderen.


We schilderen hoofdzakelijk met lijm en combineren dit met ruimtelijke materialen en bister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts