vrijdag 21 september 2018

Tafel zuiver

Profiteer tijdelijk van extra korting. Zolang de voorraad strekt. Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom? Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Meer geluksmomentjes thuis.

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! We use cookies to make our website work properly.


In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. In eerste instantie kunt u dit misschien niet gelijk zien, maar als u beter kijkt zal u zien dat deze tafel ontworpen is vol met fantastische details. Met een zuiver eettafel creëert u een sfeervolle eethoek. Zuiver in vorm, maar ook in materiaal.


De perfecte tafel voor diverse interieurstijlen. Een bijzettafel van zuiver past perfect binnen een Scandinavische woonstijl.

Trendy, hip en functioneel! Voor een speels effect zet u diverse bijzettafels bij elkaar. Een houten bijzettafel of een ronde bijzettafel?


Deze elegante eettafel is ideaal voor kleinere ruimtes (1x cm), maar kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een fatsoenlijke eettafel van 1x 80! Bekijk ons ruime assortiment en bestel gemakkelijk op Gigameubel. Zo bevat Storm een V-groef in het bovenblad en lopen de essenhouten poten als het ware verder in het tafelblad. Voor 17:bestel morgen in huis. Dit geeft een bijzonder uiterlijk aan deze houten eettafel, die trouwens net zo goed gebruikt kan worden als bureau.


Het tafelblad heeft door de hoge rand iets weg van een dienblad. Op de cupid tafel van zuiver word je toch op slag verliefd? Wij verkopen online design artikelen voor je interieur van alle topmerken. Seth Oak heeft een opvallend zwart metalen frame met een zachte en frisse visgraat-houten inleg.


Seth Black, aan de andere kant, heeft een meer industriële, ruw ogende uitstraling, zonder dat zware kleurcontrast. Want communiceren met iemand die aan de rechterkant van de tafel zit, terwijl jij juist helemaal aan de linkerkant zit, gaat bijna niet. Bij DesignOnlinevind je de perfecte oplossing. Een tafel met een rond tafelblad is gezellig, praktisch en bespaart ruimte in je eetkamer.


De marmeren tafels hebben een klassieke uitstraling. Op een bijzettafel kun je allerlei leuke woonaccessoires kwijt.

Exclusief bij DesignOnline24. Dat is dus maanden extra zekerheid en plezier van je aankoop. Nadat u de drie eenvoudige stappen hebt doorlopen is de reservering definitief en ontvangt u ook een bevestiging per mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts