vrijdag 21 september 2018

Hbo interieur

Hbo interieur

Wordt u enthousiast van interieurstyling? Bekijk het ruime aanbod opleidingen! Lesgeld terug als je niet slaagt. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Gratis cadeau bij inschrijving.


Hbo interieur

Om functionele en stijlvolle interieurs te kunnen ontwerpen moet je alles weten over materialen, licht, geluid en schaal. Ook heb je talent nodig om te analyseren, organiseren en tekenen. In deze opleiding kun je je ontwikkelen tot architectonisch ontwerper of interieurvormgever.


Interior Design and Styling is in Nederland de grootste hbo -opleiding in dit vakgebied. Om kwaliteit te blijven waarborgen is er een numerus clausus ingesteld van maximaal 1eerstejaarsstudenten die worden toegelaten. Na de opleiding ben je een allround vormgever en kun je de inrichting van bijvoorbeeld huizen, winkels, scholen, hotelkamers en bedrijfsruimtes ontwerpen en erover adviseren. Voorbeelden van beroepen zijn ontwerper, interieur stylist of adviseur.


Hbo interieur

Wanneer je deze opleiding door bepaalde omstandigheden niet kunt volgen, kun je er ook voor kiezen om hbo bouwkunde te gaan doen en als specialisatie architectuur te nemen of de bacheloropleiding Vormgeving met ruimtelijk ontwerp. Beide hbo -opleidingen voldoen aan de eisen om door te kunnen stromen naar de masteropleiding interieurarchitectuur. Benieuwd of de design en vormgeving opleiding iets voor je is? Maar twijfel je nog welke studie het beste bij je past? Hieronder vind je een overzicht van alle Hbo Design en Vormgeving opleidingen in Nederland.


Je ontwikkelt interieurconcepten op ruimte- en productniveau, maar je denkt ook na over de communicatie van het concept voor de interieurbranche. Je leert de technieken om een interieur vorm te geven en dit visueel te presenteren. Aan de slag als interieurontwerper of designer? Ontwikkel uw creatieve vaardigheden met het HBO -programma Architectuur en Interieur - jaar van NCOI. De studie Interieurarchitectuur in Zwolle leidt op tot interieur ontwerper.


Wordt een ruimtelijk ontwerper die voortdurend op zoek is naar nieuwe concepten! Dagelijkse leiding Perk: Marian van den Dungen. Zondag januari, van 12. Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur?


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Je adviseert mensen over binnenhuisarchitectuur, architectuur, tuinarchitectuur en styling. Je kunt de opleiding hbo interieurarchitectuur volgen op de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten (Zwolle) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Den Haag). Toelatingseisen hbo interieurarchitectuur. Om toegelaten te worden voor de hbo -opleiding interieurarchitectuur moet je in het bezit zijn van een diploma mbo niveau havo of vwo.


Hbo interieur

Met dit einddiploma word je in het CreatiefNivo-register van Interieurdesigners ingeschreven. Studenten die dit CreatiefNivo diploma op HBO niveau uitgereikt willen krijgen, kunnen nog de HBO vakken volgen zie kopje HBO -niveau. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!


Informatie over de opleiding Binnenhuisarchitectuur. Of je nu een HBO Studie Binnenhuisarchitectuur wilt volgen, of een cursus. Op het moment heb ik ook al veel opdrachten mogen doen voor verschillende interieur en grafische bedrijven.


Bij Akademie Vogue Is het erg fijn dat je naast het studeren ook de tijd hebt om te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts