dinsdag 11 september 2018

Gordijnen zevenaar

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Laat u inspireren en informeren over de nieuwste gordijnen , raambekleding, harde en zachte vloerbedekking. Wij leveren maatwerk, maar met een gedachte: dat u zich elke dag thuis voelt in uw eigen huis. Kom langs van dinsdag tot en met zaterdag en laat je persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers.


En wil je liever interieuradvies aan huis? Wil je kunnen kiezen, dan wil je ook wat te kiezen hebben. En dat kan in onze woonwinkel.


De gordijnen worden op maat gemaakt en desgewenst bij u thuis bezorgd.

Voor prachtige raamdecoratie in Arnhem bent u bij Malle Marietje aan het juiste adres. Wij hebben gordijnen voor iedere prijsklasse! Ieder huis heeft gordijnen nodig. Gordijnen houden uw slaapkamer ’s nachts donker en voorkomen inkijk van buiten. U kunt in alle rust inspiratie opdoen en kleuren, legpatronen of afwerkingen met elkaar vergelijken.


Bij ons slaag je altijd als je op zoek bent naar een complete woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Dit atelier confectioneert gordijnen in alle soorten, maten en kleuren. Dit atelier confectioneert gordijnen in alle soorten en maten.


Zij adviseren in stof, uiterlijk en in situaties. Ons bedrijf heeft gespecialiseerde confectie-medewerkers in dienst. Binnen het atelier hebben wij een eigen montage bedrijf dat voor u inmeet, vervoert en ophangt.


Je kunt kiezen uit 2transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Zevenaar aan het juiste adres. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Uiteraard zijn de gordijnen in allerlei verschillende stoffen, kleuren en dessins verkrijgbaar.


Als er een keuze is gemaakt, ontzorgen we graag.

Wij meten alles op en zorgen dat er passende gordijnen worden geleverd. De besloten vennootschap Meubel- en Woningstoffeerderij Kusters-Knol B. Al deze producten worden vakkundig door ons ingemeten op maat gelegd of gemaakt. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts