donderdag 20 september 2018

Woonwinkel loods 5

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt.


Van raamdecoratie, vloeren, behang en verf tot inspiratie en advies!

Op een zolder in Poortugaal is een mini-appartement gemaakt voor twee jonge ouders. Deze bijzondere woonwinkel is zoals de naam eigenlijk al zegt een grote loods , een hele grote loods , die ruimte aanbiedt aan interieur merken en labels om hun producten daar neer te zetten en te verkopen. Loods Goods en een restaurant. Het bedrijf start nog deze zomer met de werving van personeel.


Je vindt hier namelijk van alles voor in en rondom je huis. Iedereen is welkom op november. De woonwinkel langs de snelweg Atelt circa 19. Het wordt een feestelijke opening.


Het is alweer een paar maanden geleden, maar dat maakt ons niet minder trots!

Ruim assortiment woonwinkel. MediaMarkt op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Op het terrein komen 5parkeerplaatsen. Vind woon winkel als je nu zoekt. In deze voormalige fabriek staat wooninspiratie centraal en dagen we je uit om jouw eigen woonstijl te ontdekken.


Dit is een hele grote woonwinkel met bijna alles wat je nodig hebt voor je huis. Van meubels tot accessoires en van badkamers tot servies. Ik ontdekte deze winkel ongeveer een jaar geleden en ben er inmiddels al verschillende keren geweest.


Elke webshop richt zich op een ander segment. Dé plek voor industrieel design, vintage en woonaccessoires. Wij bieden een ruim aanbod in onze industriële woonwinkel , voor een stijlvol interieur. Denk hierbij aan passende woonaccessoires, custom-made meubels en robuuste kasten.


De winkels zijn er in overvloed. Maar bij welke kun je het beste shoppen? Vandaag zetten wij unieke vintage woonwinkels voor je op een rijtje.


Ze verkopen er niet alleen de leukste spulletjes voor in huis, de styling mag er ook wezen! Dat meldt De Gelderlander. De nieuwbouw bestaat uit een woonwinkel van twee verdiepingen van in totaal 19.

Hieronder vind je de adresgegevens, openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Een druilerige maandag in Zaandam. Een bezoekje werd een uitgebreid bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts