donderdag 27 september 2018

Muuto restore opbergmand

Muuto restore opbergmand

Stel je Muuto vragen aan onze interieurspecialisten. Dé Muuto webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de volledig collectie Muuto designverlichting bij ACE Lighting.


Bezoek snel onze webshop en vind de Muuto lamp die bij jou past. Webshop voor Muuto - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. De Restore opbergmand van Muuto is gemaakt van polymeervilt.


Dit vilt is gemaakt van gerecyclede PET flessen, vandaar ook de naam Restore. Bestel nu muuto Restore opbergmand bij FunDesign. Voor 17:bestel morgen in huis. Met de opbergmand Restore van Muuto staat opgeruimd zeker netjes. De handige mand met handvatten is ideaal voor het opbergen van tijdschriften, speelgoe wasgoed of openhaardhout.


Muuto restore opbergmand

Hij is gemaakt van vilt en gerecyclede petflessen, vandaar de naam! De mand heeft een eenvoudig maar stijlvol design en is gemaakt van polymeervilt. Het ontwerp is geschikt voor het opbergen van kranten, tijdschriften en overige artikelen. De kleine mand met handvatten is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in vele uiteenlopende kleuren.


Deze kleine mand met handvatten is gemakkelijk te verplaatsen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leuk weetje: de mand is gemaakt van gerecyclede PET-flessen! De mand is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, grijs en zwart.


Bekijk de nieuwe collectie van Muuto online bij de Bijenkorf. Deze Restore Round Opbergmand van Muuto is een uitbreiding op de iconische Restore -collectie van Mika Tolvanen voor Muuto. Opbergmand pear small van Ferm living is een prachtige mand van gevlochten rotan. Deze opbergmand verdient een mooi plekje, en is ook een origineel kraamcadeau. Muuto Restore Opbergmand tot goedkoper.


De bak is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, grijs en zwart. Alle Muuto producten uit voorraad leverbaar. Opbergmanden van Muuto bieden stijlvolle opbergruimte in het interieur.


Muuto restore opbergmand

Zoals Restore : ontworpen door de Finse designer Mika Tolvanen en gedeeltelijk vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen. Bestel de opbergmanden van Muuto online of ontdek alle maten en kleuren in een van onze winkels! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dus verzamel je kranten en tijdschriften en geef de Restore een mooi plekje. De iconische Restore -collectie van Mika Tolvanen voor Muuto is uitgebreid met deze nieuwe, spannende én functionele Restore Tray opbergmand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts