vrijdag 14 september 2018

Capi bloempot wit

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Capi bloempot wit

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Kies uit 2producten vanaf € 80. Alle bloempotten vind je op beslist. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit.


Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. We beschikken ook over potgrond en planten. Capi plantenbakken zijn gemaakt in Nederland en van zeer hoogwaardige materialen. Als laatste hebben we de Capi Lux Arc serie uit de Lux collectie. Deze staat los van het stadsleven en de natuur en is ontstaan uit tijdloze architectuur.


Dit assortiment bestaat uit twee basiskleuren, wit en antraciet. Hierdoor passen ze in elk interieur. De bloempot van Capi Nature Row is ontworpen op basis van zandverstuivingen op het stran waardoor de pot een eigen karakter krijgt.


Deze pot zal zeker een rustig en toch speels karakter geven aan elke binnen- en buitenruimte en is perfect te combineren met andere beschikbare vormen en afmetingen binnen de Capi Nature Row collectie! Witte bloempotten en plantenbakken voordelig online bestellen, kopen en laten bezorgen. Op zoek naar een Witte Bloempot ? Bloempotten vervaaardigd uit hoogwaardig kunststof, keramiek of metaal?


Capi bloempot wit

Daarnaast zijn de potten van Capi vorst- en uv-bestendig. Mocht er tijdens de serviceperiode iets gebeuren met jouw Capi pot, neem dan gerust contact op met onze servicemanagers. Zij helpen je graag verder!


Capi Bloempot Wit prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De witte Pot Vierkant bloembak uit de serie Capi Lux is een handgemaakte bloembak van terrazzo met een mooie natuurlijke uitstraling!


Capi bloempot wit

De bloembak heeft strakke vormen en is beschikbaar in diverse (grote) afmetingen. De Pot Vierkant is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit en lichtgrijs. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!


Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Bloempot voor buiten kopen. Home meets nature heeft het allemaal. Jouw favoriete planten verdienen een ereplekje in de tuin, op het balkon of dakterras: in een mooie bloempot voor buiten. Creëer een echte jungle met veel groen en combineer verschillende soorten bloempotten van diverse materialen en maten voor een gezellige sfeer.


TS Bloempot Roto Pebble Wit ø 100x35cm H30. Levertijd: werkdagen levertijd 1000. Hoge bloempotten voegen een soort elegantie toe aan een ruimte.


De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding. Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Een hoge bloempot in de tuin met een forse buxusbol blijft mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts