maandag 24 september 2018

Brocante winkel beginnen

Alles over Detailhandel vacatures Meer dan 300. Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


Online winkelen wint nog steeds hard terrein.

Hoe kun je met je eigen winkel concurreren met webshops als Bol. Het sleutelwoord is beleving. Een eigen winkel beginnen is leuk.


Er is een oorlog gaande in retaillan en alleen je hoofd boven water houden is al een uitdaging van mega-formaat. TUSSEN KERST EN OUD EN NIEUW IS DE WINKEL GESLOTEN ZATERDAG JANUARI IS DE WINKEL WEER OPEN EN. Brocante webwinkel met honderden unieke echte brocante producten uit Frankrijk, België en Nederland. Met keurmerk, verzending slechts met PostNL.


We hebben zo ontzettend veel artikelen, dat dit slechts een kleine greep is uit onze collectie! We hebben een ruim assortiment brocante en antiek, landelijk en stoere woonaccessoires.

Passie voor brocante is dé leukste brocanterie van Vlaanderen. Kijk rond en laat je inspireren door onze mooie woonaccessoires voor warm en sfeervol wonen. Neem dan contact op via het contactformulier.


De website is slechts een voorproefje van onze winkel. En hopen alle klanten ook dit jaar weer te mogen ontmoeten in onze winkel. De Bosrand Brocante De Brocante Leefstijl Mooie oude spullen die u blij maken.


Te zien is een groot en divers aanbod van veelal unieke en oude spullen afkomstig uit Belgie en. Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina. Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. TAFELTJE - (wordt niet verzonden) De verf van het onderste blad heeft een craquelé effect. Stoer Landelijk en Sleets Brocante.


Frans brocante , verzamelen, decoreren en fotograferen. Mijn liefde voor brocante , het verzamelen en decoreren is iets wat ik al jarenlang doe. Hier ligt mijn passie en van daaruit ben ik deze webwinkel begonnen.


Succesvol een webwinkel beginnen en tot bloei laten komen is maar weinigen gegeven. Daarom bewonder ik mensen als Martine, die altijd bezig is met haar winkel artoek. Ik heb het behoorlijk onderschat, dat is zeker.


Het is niet voor niets dat de bank je vol cynisme bekijkt, als beginnende webwinkelier.

Er zijn er maar weinigen die het waarmaken. Een winkel starten is voor veel mensen een droom. De detailhandel biedt veel kansen, maar het is ook best een uitdaging. Zo run je in dit digitale tijdperk een goedlopende fysieke winkel of speciaalzaak. Nu alle nieuwe stoere brocante artikelen overzichtelijk bij elkaar ! Zo kun je snel even kijken of er nog nieuwe aanwinsten voor je bij zitten.


Een gezellige webwinkel vol brocante en nostalgische vondsten. Javascript is uitgeschakeld. De winkel is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.


De site Lini Brocante blijft bestaan, maar de webwinkel verdwijnt (tijdelijk). Ik wil op dit moment namelijk graag alle tijd en moeite in het opstarten van mijn winkel steken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts