vrijdag 14 september 2018

Rubbol satura plus

Wapexcoating voor de laagste prijs! Voor 23:bestel morgen in huis. De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd.


Rubbol satura plus

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Beschikbaar in heel veel kleuren. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof.


Met dit product geeft uw voorbehandeld hout en metaal een zijdeglanzende uitstraling met een onderhoudscyclus van 3-jaar. Veiligheidsinformatieblad- rubbol-satura-plus. De mooie zijdeglans zorgt voor een schitterend resultaat.


Rubbol satura plus

Sikkens- Rubbol - Satura -zijdeglans-verf. On new work, where practical, the first coat should be applied all round prior to fixing. Pay special attention to any areas of exposed end grain,tops and bottoms of doors, and undersides of cills.


Schuren en, indien nodig, repareren met Polyfilla Pro W3of Polyfilla Pro W3en waar nodig plamuren met Bolivia Rapid Acrylplamuur. Dit houdt in dat de verf minder oplosmiddelen bevat dan de gemiddelde in deze verfsoort! De verf heeft een krasvaste en een zeer goede dekkende zijdeglans.


Rubbol satura plus

Hierdoor ziet het eindresultaat er perfect uit! Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Alle Maten I Alle Soorten. Rubbol Satura plus is een zijdeglans aflak op alkyd basis en is zeer duurzaam. Weervastheid en lichtecht: de kenmerken van een uitstekende buitenlak.


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Daarnaast is deze gemakkelijk verwerkbare verf zeer goed kras- en slijtvast.


Rubbol satura plus

There is no need to ever play safe with colour, Satura Plus and the rest of the Rubbol exterior opaques range make it easy to achieve a more distinctive look. Bovendien adviseren we je graag over de hoeveelheid die je nodig hebt en bijvoorbeeld de verfbenodigdheden die je er goed bij kunt gebruiken. Zoek je een geschikte kwast, een roller en andere spullen? Voorbeelden van wat je kunt schilderen met deze lak zijn deuren, kozijnen, gevelplaten en ander houtwerk.


De lak is uiteraard erg kras- en slijtvast en droogt lekker snel. Na droging is de lak dus keihar waardoor ie tegen een stootje kan! Get sikkens rubbol bl satura. Nu met meer dan korting. Het praktisch rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object.


Alkydhars zijdeglanzende aflak voor buiten rubblol satura plus. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. What is more, although it is primarily designed for exterior woo Satura plus is a versatile finish than can also be used as a finish coat on suitable primed metals and hard plastics. Dat kan door te kiezen voor de variant kleur en vervolgens de kleurcode in te vullen in het kleurcode veld. Producten die op kleur zijn gemengd kunnen niet worden geretourneerd.


Deze verven hebben andere verwerkingseigenschappen dan de oude producten. Voor een goed resultaat moet de juiste laagdikte worden aangebracht en moet met de juiste applicatiemiddelen worden verwerkt. Dit product is geschikt voor objecten die tegen een stootje moeten kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts