donderdag 4 oktober 2018

Ophangen gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment!


Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins.

Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte. De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede. In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen.


Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips. Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je.

Als je gordijnen gaat ophangen moet je eerst bepalen waar je de gordijnrail gaat bevestigen. Binnenin het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. In het stappenplan van Karwei lees je alles over hoe je gordijnen op maat maakt en ophangt aan het plafond.


Waar moet u aan denken bij gordijnen ophangen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Het uiterlijk van gordijnen bij uw huis wordt vooral bepaald door de maat ervan. Dit is iets wat heel nauw luistert.


Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt.


Kant-en-klare gordijnen zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat maakt en ophangt. Bij het ophangen van je gordijnen is het met name belangrijk om rekening te houden met hoe je raam geopend wordt. Heb je bijvoorbeeld een raam met kiepstan neem dan een rail met een bocht die ruim genoeg is voor een open raam.


Hieronder staat precies beschreven welk gereedschap je nodig hebt en wat je moet kopen om een gordijnrails op te hangen. Als je de tien beschreven stappen volgt, kan er weinig meer mis gaan.

Lukt het je nou nog niet om aan de hand van dit stappenplan de gordijnen op te hangen? Bekijk dan het klusfilmpje van de Karwei. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De onderdelen zijn altijd wit nylon. Ophangen van gordijnen : rails of roede? Heb je eindelijk jouw keuze gemaakt tussen de vele soorten gordijnen , stoffen en kleuren, moet je bepalen hoe je de gordijnen gaat ophangen.


Aan een gordijnrails of een gordijnroede, elektrisch, via domotica of met de hand bedienbaar, recht of met een bocht. Dan zijn dit enkele handige tips: 1. Houd bij het ophangen rekening met hoe je een raam opent. Let extra op bij ramen met een kiepstand. Ook gevoerde gordijnen hebben iets meer tijd nodig om mooi in de plooi te vallen. Hoe je je gordijnen ophangt heeft natuurlijk ook te maken met de plooi waar je voor gekozen hebt.


Gordijnen met stolpplooi, waveplooi of tunnel ophangen. De informatie hierboven is vooral bedoeld voor gordijnen met een enkele, dubbele of driedubbele plooi. Daarnaast dempen ze het geluid en houden ze kou of warmte buiten. De meest gebruikte manier om een gordijn op te hangen is door middel van een metalen of aluminium gordijnrail die je met beugels tegen je plafond of muur bevestigt.


Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al. Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen. Een mooie stof, een prachtige kleur, wellicht een hip patroon. Karwei heeft een uitgebreid assortiment, waarin je vele verschillende soorten gordijnen vindt.


Deze kun je volledig afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl. Zo hebben we effen gordijnen in trendkleuren of gordijnen in een leuk en hip dessin. Bij Karwei bieden we gordijnen aan in standaardmaten, deze kun je direct ophangen in je kamer.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts