woensdag 3 oktober 2018

Multisol rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Goedkoper Dan In De Winkel. In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden.


Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties,maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. Dakraam cassetteuitvoering, Velux en variabel. Rolgordijn XL totale cassette.


Door de oneindige combinatie van kleuren en dessins kunt u eindeloos variëren. Sunway is dan ook bekend geworden met haar exclusieve en fraaie afwerkingen met oog voor details. BeCe heeft een eigen collectie Duo rolgordijnen met een nog grotere collectie stofsoorten.


Flex Colours en Multisol hebben ieder ook een uitgebreide en zeer aantrekkelijk geprijsde collectie stoffen. Daarnaast bied Multisol een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

Samen met ons kun je je eigen binnenzonwering samen stellen en wordt het op maat voor je gemaakt. De collectie van Multisol bestaat onder andere uit rolgordijnen , jaloezieën, vouwgordijnen en multishades. De Multishade wordt aangeboden in verschillende baanbreedtes, de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Multisol is al meer dan jaar het merk in de binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Graag laten wij u kennis maken met onze collectie raamdecoratie.


Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait. Multisol plisse Multisol duette Multisol vouwgordijnen Multisol multishade Multisol dakraamproducten Multisol houten jaloezieen. Een van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Multisol Raamdecoratie is het rolgordijn. Verkrijgbaar in alle soorten en maten waardoor er voor ieder interieur wel een mooi rolgordijn te vinden is.


Of u nu maatwerk wilt of een rolgordijn met standaardafmetingen, wij kunnen alles voor u verzorgen. Bent u op zoek naar rolgordijnen in uw slaapkamer die weinig zon doorlaten – of juist transparante rolgordijnen die licht doorlaten? Parketmeester heeft een ruim aanbod rolgordijnen van hoge kwaliteit. Klik de onderkant van het profiel in de clips. Controleer tenslotte altijd of het rolgordijn waterpas hangt, teneinde scheef oprollen te voorkomen.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Info over multishade rolgordijnen. Resultaten van zoekmachines!


Multisol heeft een breed aanbod aan rolgordijnen , plisségordijnen, vouwgordijnen, Multishade, jaloezieën in verschillende kleuren, materialen en stijlen.

Dé Multisol dealer van Groningen. Als Multisol dealer in Groningen leveren wij alle soorten raamdecoraties die door Multisol worden gemaakt. Vanaf € 7-Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling?


Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product. Kies dan voor duo rolgordijnen. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale, transparante en niet-transparante banen. Wil je meer gemak dan is een rolgordijn met elektrische bediening een goede keuze.


De rolgordijnen van zowel het merk Solano als van Verano kun je met elektrische bediening bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts