woensdag 3 oktober 2018

Montis jim

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Kies uit producten vanaf € 300. De eetkamerstoel Jim wordt gesierd door eenvoud.


In zijaanzicht is de ranke rug een rechte verticaal die bevallig ombuigt tot een horizontale zitting. In de zitting neemt het volume toe.

Een subtiele golving in de rug, van boven gezien, zet zich door onder in de zitting. The Jim barstool neatly combines comfort and simplicity. The volume increases in the seat. This ergonomic form guarantees a good support.


Jim is available in heights: a medium height buffet chair and a high bar chair. Der Eßzimmerstuhl Jim besticht durch seine Einfachheit, die jedoch nicht zu Lasten der Bequemlichkeit geht. Die sich erweiternde Sitzschale ist auf ein dünnes aber stabiles Rohrgestell montiert.


Der Jim sorgt durch seine ergonomische Form für einen phantastischen Sitzkomfort.

Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek.


Dat is de luxe van een goed ontwerp. Barstoel Jim van Montis kent diverse uitvoeringsmogelijkheden. Het ontwerp is uit te voeren in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten en te voorzien van een slede frame in chroom. Jim is leverbaar in twee hoogtematen: als halfhoge buffetstoel en hoge barstoel.


Ontdek Jim van Montis bij CILO. Stoel Jim van Montis kenmerkt zich door zijn eenvoud. Zitting en rugleuning vormen één geheel, de rugleuning buigt om tot zitting (of andersom).


Door deze ergonomische vorm heeft de stoel een aangenaam zitcomfort. De Montis Jim is verkrijgbaar als eettafelstoel, half hoge buffetstoel en hoge barstoel. Het zijaanzicht laat een rechte verticaal zien die ombuigt tot een horizontale zitting. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


De dun vormgegeven rug loopt vloeiend over in een stevigere zitting.

Dankzij de hoge rug is er voldoende ondersteuning, wat de ergonomie van de Jim ten goede komt. Kortom, een ideale en zeer comfortabele barkruk. Het fantastische zitcomfort dankt de Jim onder meer aan zijn ergonomische vorm en zijn hoge rug. Het onderstel van Jim eettafelstoel is verkrijgbaar met subtiele smalle poten of met een gesloten slede onderstel.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Jim wordt gesierd door eenvoud. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze barkruk is leverbaar in twee verschillende zithoogte maten wat het mogelijk maakt om hem binnen verschillende ruimten in te zetten.


Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. Wanneer u kiest voor Montis stoelen, banken, hockers en poefen dan kiest u voor toewijding, oog voor detail, kwaliteit, stijl en respect voor de natuur. Want, Montis maakt gebruik van natuurlijke bekledingsmaterialen. Enkele uitgangspunten van Montis zijn kwaliteit, zitcomfort, eigenzinnige vormgeving en oog voor detail.


Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs. Dit onderscheidde Montis van de andere merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts