woensdag 3 oktober 2018

Schilderij ophangrail

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Koop bij Fabrikant STAS met jaar garantie. Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten?


Find schilderijrails praxis vandaag!

IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. De schilderij ophangsystemen van ArtiTeq zijn gemakkelijk toe te passen bij u thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Maar ook voor bedrijven en instellingen is de aanschaf van een ArtiTeq ophangrail een goede investering waar u zeker en wel voor een lange duur voordeel van heeft.


Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd.


Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS.

STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem! Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen. Na het monteren van de ophangrail kan de STAS cobra (met perlon koord of de staalkabel) op elk gewenst punt in de rail worden gehaakt. De STAS cobra zorgt ervoor dat u flexibel uw schilderijen en wanddecoraties naar links of naar rechts kunt verplaatsen. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren.


Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Thuis of op kantoor, in de galerie of in het museum, deze verschillende ophangrails bieden het ideale ( schilderij ) ophangsysteem en passen perfect in elk interieur in. Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem.


U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen. De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Zeker als je schilderijen wilt wisselen van plek aan de muur. Je wilt natuurlijk niet elke keer gaten boren, omdat je dan lelijke gaten in de muur achterlaat. Daarom is het makkelijk als je een schilderij kunt ophangen zonder te boren. Met een schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk een schilderij ophangen.


Bij de Praxis bouwmarkten vindt u het schilderij ophangsysteem Praxis Duraline waar de Click Rail, Top Rail, Up Rail, Info Rail en Picture Mouse onder vallen.

Schilderij ophangsystemen. Het ophangsysteem voor uw schilderij kunt u hier vinden in een totaalconcept van ophangrail , bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals ophangdraden en haken. Artiteq Click Rail schilderij ophangsysteem compleet meter overschilderbaar kopen? STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.


Dit pakket bevat werkelijk al wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts