vrijdag 23 juni 2017

Aluminium fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Fotolijsten , behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Meer tijd voor elkaar en in huis.

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Onze aluminium lijsten zijn verkrijgbaar in alle maten en altijd scherp geprijsd.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Mooie aluminium fotolijsten zijn er in veel verschillende maten, ook vierkante aluminium fotolijsten. Ons assortiment aluminium fotolijsten bestaat uit verschillende tinten en profielen.

Zo hebben we smalle aluminium en brede aluminium fotolijsten. Een aluminium fotolijst voor een modern interieur. In een modern interieur past een aluminium fotolijst heel goed. De aluminium lijsten zijn te kiezen in zwart, zilver of antraciet.


Toch is er méér mogelijk met aluminium , juist vanwege de smalle profielen. Die keuze past dus in veel meer interieurs en stijlen. Bovendien kan u kiezen voor verschillende profielbreedtes en kleuren, zodat u uw lijst perfect in uw interieur kan laten passen. U vindt bij ons een keur aan aluminium fotolijsten in verschillende kleuren en maten.


Zo verkopen wij zilverkleurige aluminium fotolijsten zowel in een matte als in een glans uitvoering. Dan is een aluminium wissellijst iets voor u. Hieronder hebben we onze aluminium wissellijsten en fotolijsten opgenomen. Onze wissellijsten en fotolijsten worden standaard geleverd helder float geslepen glas maar je kunt er ook voor kiezen om je aluminium wissellijst of fotolijsten met een voorzetplaat van Reflex Control (polystyreen) of anti reflectie glas uit te rusten. Veel wissellijsten of fotolijsten verliezen hun strakke uiterlijk zodra ze een paar keer gebruikt zijn. Het wisselen van bijvoorbeeld foto of tekening zorgt ervoor dat het profiel niet meer goed aansluit of zelfs scheef gaat staan.


Met de aluminium wissellijsten uit onze eigen werkplaats koop je de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.

Alle merken aluminium fotolijst. Bekijk nu ons aanbod en bestel bij Posters. En houten fotolijst is classic, misschien wel té classic. Ook plastic fotolijsten zie je overal.


Aluminium fotolijsten kopen bij HORNBACH. Het is dus niet meer heel leuk om een plastic fotolijst te gebruiken. Om origineel te blijven kan je kiezen voor aluminium lijsten.


Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Een lijst uit aluminium straalt een erg stevige en koele look uit. Daarom zijn ze ook de beste keuze voor bedrijven die hun inkomhal willen inkleden of een strak bureau willen creëren.


Er zijn ook zwarte lijsten uit aluminium. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit. Het fotolijstje kan zowel liggend als.


Stijlvolle aluminium lijsten. Als u een aluminium lijst zoekt bent u bij Goodstore’s Lijstenwebwinkel aan het goede adres. De service van Lijstenwebwinkel. De lijsten zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten.


Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Onze fotolijst van aluminium is verkrijgbaar in zwart, wit, zilverkleur, chroom of goudkleur. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Daarnaast kun je kiezen uit een matte of glanzende uitvoering. Hang de lijst aan de muur of zet hem juist neer. Welke aluminium wissellijst je ook kiest: elke lijst is uniek en is persoonlijk op je foto of poster af te stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts