donderdag 29 juni 2017

Hr++ glas subsidie

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Vraag gratis dubbelglas offertes op. Dubbel glas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas. De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel die je kunt nemen.


Hr++ glas subsidie

De specifieke eigenschappen van deze gassen zorgen voor een optimale isolerende werking. En hoeveel bedraagt de subsidie ? Deze soorten dubbel glas hebben een laagje gas tussen de ruiten zitten wat ervoor zorgt dat warmte niet meer zomaar door je ruiten heen kan ontsnappen. Plan hier het vernieuwen van je glas. De eerste stap in het plannen van je werkzaamheden is het opvragen van offertes.


Deze subsidie is omgerekend zo’n van de kosten. Subsidie dubbel glas voor VvE. VvE’s moeten minstens twee soorten. Het aanvragen van de subsidie kunt u hier doen. Wat zijn de voordelen van dubbel glas ? Daarbovenop kwam nog eens dat u extra subsidie krijgt voor een stapje extra (bijv. driedubbel dubbel glas ). Via het eLoket kon u een aanvraag indienen.


Update: de landelijke subsidie is terug! De subsidie is voor ongeveer van de kosten tot een maximum bedrag van 10. Voorwaarde is dat u tenminste isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Hiervoor geldt per woningtype een minimale totale oppervlakte van het glas om in aanmerking te komen voor de subsidie. Bijvoorbeeld: 8m² voor een etalagewoning en m² voor een vrijstaande woning.


De warmte die door het glas wordt tegengehouden gaat dan vanzelf via de muren, de vloer of het dak weer naar buiten. Wanneer je je huis van isolerend glas wenst te voorzien, zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn enkele soorten dubbelglas: 1. Dubbelglas heeft twee glasplaten waartussen zich droge lucht bevindt. Bovendien heeft het glas een coating.


Hr++ glas subsidie

Deze kost gemiddeld €euro per meter exclusief plaatsing en geeft je woning meer dan voldoende bescherming tegen de kou. Triple glas is soms te dik of te zwaar om in bestaande ‘draaiende’ kozijnen te plaatsen (dat zijn ramen die open kunnen). Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ook dit type glas wordt niet standaard geplaatst bij nieuwbouw maar is wel op bestelling te verkrijgen.


Dit materiaal is volgens de nu geldende bouwnorm. Na een tijdelijke stop gaat de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) binnenkort weer open voor eigenaar-bewoners. De beste optie voor een glas subsidie is je gemeente. Nu de landelijke en regionale initiatieven veelal op een laag pitje zijn gezet, zijn er wel lokale initiatieven gestart in verschillende gemeentes.


Combineren met subsidie voor extra maatregelen. Daarnaast is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor extra maatregelen. Aan het pakket van energiebesparende maatregelen waaruit een woningeigenaar kan kiezen zijn prestatie-eisen gesteld.


Op dit moment is er helaas geen subsidie dubbelglas, maar kun je wel gebruik maken van de BTW-regeling. Isolerend glas in kozijnen. Voor het aankopen van kozijnen op zich bestaan er tegenwoordig dus geen echte subsidies meer.


Hr++ glas subsidie

Ook op dit vlak is er echter het één en ander veranderd. De landelijke subsidies voor dubbel- of isolatieglas bestaan reeds enige tijd niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts