donderdag 15 juni 2017

Duurste rolex

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Het is ingelegd met diamant en de band is van karaats witgoud.


Om het af te maken zijn er ook briljantjes in verwerkt. Rolex is een vrij duur merk.

We zochten uit wat de duurste rolex horloges zijn in een top 10. Het was een cadeau van zijn vrouw, die vanwege zijn liefde voor motorracen bezorgd was over zijn veiligheid. Tal van beroemdheden hebben het merk in hun hart gesloten en dragen hun geliefde klokje met trots.


Het laat zien wie je bent en wat je hebt bereikt. Dat Cristiano een aantal dure speeltjes in zijn bezit heeft weten wij natuurlijk. Zo heeft hij altijd designer-kleding aan en beschikt hij over een indrukwekkende auto collectie.


Dit keer laat de Portugese vedette zien dat ook zijn sieraden collectie van de hoogste categorie is. Daarnaast is het de gecompliceerdste Oyster aller tijden, die nog in ongekend goeie staat verkeerd.

Ze kunnen ook dienen als mode accessoire, status symbool of verzamelitem. Sommige rijken of beroemdheden kopen graag een horloge met een ‘kijk-naar-mij’ factor. Deze factor is vooral te behalen als het horloge een paar centen heeft gekost, of zeg gerust een paar miljoen dollar kostte. Dit is de top duurste horloges ter wereld.


Was dat James Bon Eric Clapton of Rajendra Prasad (de eerste president van India, kom op)? Onze horloge-experts zochten naar de meest exclusieve modellen van het Real Madrid onder de horlogemerken en stelden deze top-samen. Hierin zit namelijk een groot verschil. Het winnende bod is ruim drie keer zo hoog als verwacht, experts hadden het horloge namelijk geschat op miljoen euro. Met dit 18-karaat roségouden polshorloge met eeuwigdurende kalender en maanfase stijgt de prijs boven de miljoen dollar.


Waarom zijn deze horloges zo duur? In de eerste plaats zitten er dure onderdelen in, zoals zeldzame diamanten, meteoren of zelfs dinosaurusbot (ja, echt). We hebben een lijst met de duurste horloges in de wereld samengesteld. Lees verder als je wilt weten waarom deze horloges zo bijzonder zijn en wat het verhaal erachter is. Het was het eerste horloge dat een eeuwigdurende kalender, de fases van de maan en een chronometer bevat.


Het horloge is een 18-karaats witgouden uurwerk en telt meer dan honderd 30-karaats diamanten. Het goedkoopste model van dit merk kost rond de 4. Voor een exclusievere variant ben je al snel meer geld kwijt.

Dat begrijpen wij, maar u weet natuurlijk dat er meer prachtige horlogemerken zijn. Daarom een overzicht van de duurste horloges die recent op de markt zijn gebracht. De explorer is vanaf het moment dat ik hem zag al mijn lievelings horloge.


Had erg spijt van mijn eerste verkoop. Gelukkig weer opnieuw gehaald. Hij gaat nu echt nooit meer weg. Dure horloges kopen voor een scherpe prijs op Chrono- de grootste marktplaats ter wereld voor luxe horloges. Koop uw exclusieve horloge bij GASSAN.


Bekijk de horloges online of kom langs in een van onze boetieks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts