donderdag 15 juni 2017

Decosol rolgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment! Goedkoper Dan In De Winkel. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


De verduisterende stof laat vrijwel geen licht door en is daardoor ideaal voor slaap- en kinderkamers. Creëer een eigen look en kies voor een decoratieve onderlat of andere kleur bedieningsketting. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De lichtdoorlatende stof heeft een aangename lichtinval, maar de inkijk in je huis blijft beperkt.


Wij zijn Decovano, de nummer raamdecoratie winkel van Nederland. Wij bieden standaard maten en maatwerk tegen super scherpe prijzen. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Het licht van buiten kan niet naar binnen dringen, omdat dit rolgordijn gemaakt is van een verduisterende stof. De ketting waarmee je het rolgordijn bedient, kan naar keuze links of rechts worden gemonteerd. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Kies uit producten vanaf € 208. Deze stoffen laten een aangename lichtinval door, maar zorgen ervoor dat de inkijk in het huis beperkt wordt. De stoffen bestaan uit 1 PES. Volledig verduisterend en super voordelig!


Decosol rolgordijnen

De cassette is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren worden voorkomen. De cassette, zijprofielen en de onderlijst zijn gemaakt van aluminium waardoor het dakraam rolgordijn extra stevig is. Decosol rolgordijn op Vergelijk. De rolgordijnen zijn praktisch in gebruik en geschikt voor elke ruimte.


Het rolgordijn wordt bediend met een ketting. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Verduisterende coating, geen lichtinval. Ideaal voor slaap- en kinderkamers.


Een verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Het verduisterende rolgordijn heeft een meekleurende of witte achterzijde. Montage binnen minuten.


Hiervoor vragen wij uw toestemming. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Rolgordijnen kopen bij GAMMA.


Decosol rolgordijnen

Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts