vrijdag 9 juni 2017

Grindvloer buiten

Bent u overdag niet in de gelegenheid een afspraak te maken, dan maken we graag een afspraak met u buiten de openingstijden om. Dit kan ook bij u thuis of op het werk. Neem gerust contact met ons op, we zijn ook in de avond bereikbaar om de mogelijkheden van een grindvloer met u te bespreken.


Wanneer de voorgestreken ondervloer droog is, meestal uur na het storten, kan het siergrind worden aangebracht. Het siergrind word niet met dezelfde epoxy aangebracht als die we binnen gebruiken, maar met een PU-bindmiddel.

Dit PU-bindmiddel is speciaal ontwikkeld voor het leggen van buiten grindvloeren. Het unieke aan deze vloer is dat de siergrindvloer ook buiten gelegd kan worden, dus zo kun je binnen en buiten mooi op elkaar aan laten sluiten. Wil jij mogelijk een grindvloer kopen?


Een gietvloer buiten (op een terras) wordt zwaarder belast dan een gietvloer binnen. Zo doen er zich buiten bijvoorbeeld heftige temperatuurverschillen voor en heb je te maken met Uv-belasting van de zon en met vocht, sneeuw en hagel. Deze invloeden stellen allemaal extra eisen aan de afwerking van de vloer.


Deze degelijke en honderd procent naadloze korrelvloeren hebben dan ook een groot aantal praktische plussen en een creatieve no-nonsense uitstraling. Een grindvloer is leverbaar in verschillende soorten: Naturel grindvloer.

Een naturel grindvloer is de basisuitvoering. De vloer bestaat uit afgerond riviergrind. De korrels in deze vloer worden niet gebroken voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. U kunt een naturel grindvloer zowel binnen als buiten laten leggen. Dat wordt afgewerkt met een ander materiaal dan het epoxy dat voor vloeren binnen wordt gebruikt en ook de onderlaag kan wat verschillen, dus het is wel belangrijk dat je ook echt een vloer voor buiten neemt.


We zullen op deze pagina hebben over de gemiddelde prijzen van een grindvloer en de kosten per mvoor het laten aanleggen. Er kunnen echter bepaalde overwegingen meespelen, om de ruimte tussen de steentjes op te vullen. Zo is het aan te raden om ruimtes zoals keukens en badkamers te behandelen met een poriënvuller. Buitengewoon geschikt voor tuinen en terreinen, wandelpaden, boomspiegels in stedelijke gebieden maar ook voor fietspaden. Door de enorme aantallen van verschillende kleuren en motieven die die in de grindvloer verwerkt kunnen worden, is een grindvloer geschikt voor ieder interieur.


Wil je ook een vloer met karakter die lang meegaat? Laat dan een siergrindvloer plaatsen in je badkamer, woonkamer op de trap of in een andere ruimte in huis. Het is zelfs mogelijk om grindvloeren buiten te plaatsen. Grindvloeren bestaan uit gezeefd rivierzand gemengd met tweecomponentenhars.


Om te voorkomen dat je te veel betaalt, is het goed om verschillende bedrijven te vergelijken. Daarnaast is een DEPOXY grindvloer ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Dé Grindvloer komt uit Limburg.

Desondanks leveren en installeren wij de Grindvloer in het gehele land. Is Limburg ver weg voor u? Bekijk rustig onze website, bel ons of mail ons en samen komen we tot de allerbeste keuze. De Grindvloer is een vloer van natuurlijke materialen: van plantaardige was, wat uit een boom gewonnen.


Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Wij leveren ook in België. Diessen is gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van steentapijt en marmerstone voor particulier en bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts