dinsdag 6 juni 2017

Niet doorzichtig glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Spiegeldraadglas is geheel doorzichtig , heeft geen reliëf en beperkt het doorzicht niet.

Wij kunnen draadglas in de kleur blank en brons leveren. De zonwerende eigenschap van glas ontstaat door toepassing van een reflecterende coating. Bekijk de verschillende soorten draadglas. Wanneer in de glaswereld over gegoten glas wordt gesproken bedoelt men niet spiegelglas, dat immers ook tot de gegoten glassoorten behoort, maar de talrijke soorten figuurglas, draadglas en figuurdraadglas. Dit zijn dus glassoorten die wel doorschijnen doch niet doorzichtig zijn, waarbij dan minstens één van de oppervlakken niet glad is.


Maar alle kleuren die mensenogen wel kunnen zien worden niet opgeslagen in het glas. Daarom kan het licht wat wij zien gewoon door het glas heen. Het glas is dus doorzichtig !

Leuk om te weten, in welke glasbak moet blauw glas ? Blauwe flessen moeten (net als andere flessen met afwijkende kleuren) in de bruine bak worden gedeponeerd. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig , eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken. Glas met controleerbaar doorzicht. Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig.


Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen (LC) welke is geplaatst tussen twee 5mm. Doorschijnend — doorzichtig. Hout is niet doorschijnend en niet doorzichtig.


En waar kan ik dat kopen ? Opaal glas (wit, niet doorzichtig ) Opaal glas moet bij het restafval, omdat het fluor bevat. Als er opaalglasscherven in het glasafval zitten, komt het fluor bij de productie van nieuw glas in de afvalgassen. Spiegelglas: Spiegelglas is vensterglas met een laagje metaal (vroeger kwik, tegenwoordig aluminium, koper of brons). Dit glas bestaat voornamelijk uit de stof silica of siliciumdioxide (SiO 2).


Hoewel glas geen kristalstructuur heeft is het, net als veel kristallen, doorzichtig en treedt er in glas , net als in kristal, lichtbreking op. Een bekende glassoort, voor gebruiks- en (vooral) siervoorwerpen, wordt kristalglas of kortweg kristal genoemd. Of metaal dat net zo doorzichtig is als glas.

Het komt in ieder geval op hetzelfde neer. Knappe koppen aan de universiteit CalTech in de V. En dat kon tot voor kort dus nog niet. Nu wel, dus laat die auto van glas maar.


De reden waarom glas doorzichtig is, is vrij ingewikkeld. Het heeft namelijk te maken met energie, atomen en licht. Lichtkleuren hebben bepaalde energielevels.


Atomen kunnen een bepaalde hoeveelheid licht-energie opslaan, vergelijkbaar met een spons en water. Om een of andere reden krijg ik glas niet doorzichtig gemaakt. Dit in de standaard ramen (via het laatste tabblad is dit wel aan te duiden maar geen enkel verschil), maar ook niet als ik bvb een nieuwe muur maak en daar een glasmateriaal aan toe ken. Poetsen maakt glas -in-lood niet doorzichtig.


Hij won er de prestigieuze Pulitzerprijs mee. Go zo stelde Miles, is niet de Onveranderlijke en Alwetende, waarvoor de joodse en christelijke traditie hem houden. Zonne glas is een doorzichtig zonnepaneel zodat je energie opwekt in het glas maar ook uitzicht blijft houden.


Steeds meer mensen maken de keuze voor zonnepanelen. Dit komt ook door de financiële voordelen en de voordelen voor het milieu. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en het plaatsen ervan is een innovatieve manier om energie op.


Glas zoals dat in ruiten gebruikt wordt is doorgaans volledig doorzichtig. Die politicus speelde een erg doorzichtig spel. Sunproof heeft behalve allerlei gekleurde soorten folie zonwering die van binnenuit vrijwel doorzichtig lijken maar aan de buitenkant niet , ook een geheel transparante variant folie als zonwering in het assortiment. Dit glas kan met één druk op de knop worden omgetoverd van helder doorzichtig glas naar ondoorzichtig mat glas.


Figuurglas is doorschijnend maar ondoorzichtig glas met. Hierdoor ontstaat het effect dat u misschien wel herkent van een autoruit (ook altijd gelaagd): komt er bijvoorbeeld een steentje tegenaan, dan zal niet de hele ruit breken, maar alleen een ster of barst ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts