dinsdag 13 juni 2017

App badkamer ontwerpen

Inclusief Klantervaringen! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Groot badkamer ontwerpen assortiment. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer ? Ontwerp zelf je badkamer in 3D. Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kan je eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van je nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer.


De handigste programma’s om je badkamer online te ontwerpen Een perfecte manier om je badkemr opnieuw in te richten maar niet teveel tijd bezig te zijn met het schuiven van meubels is het gebruiken van een online programma voor het inrichten van jouw badkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om bij het ontwerpen van je badkamer de hulp in te schakelen van onze badkamerspecialisten. En als je iets wilt weten, kun je het meteen aan onze adviseurs vragen.

Je eigen badkamer ontwerpen kan tegenwoordig eenvoudig online. De badkamer ontwerpen is gemakkelijker dan veel mensen denken, u kunt daarvoor gewoon gebruik maken van onze 3D badkamerplanner. Gebruik de plannen om een grote of kleine badkamer te ontwerpen , afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft. Badkamer ontwerpen : gratis ontwerp en voorbeelden. Ben je toe aan een nieuwe badkamer en ben je op zoek naar ideeën en inspiratie?


Met de badkamer planner zet je de eerste stappen. Kies je badkamer -opstelling, probeer verschillende lampen en kastinrichting en krijg meteen een inschatting van de kosten. Helaas is het nu alleen mogelijk om je badkamer te ontwerpen op een laptop of computer.


Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer , maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest. Met de online badkamerplanner van Villeroy en Boch kan je jouw badkamer tot in de puntjes in kaart brengen om vervolgens in te vullen met meubels, voorzetwanden, sanitair en decoratie.


Tijdens het ontwerpen in het tekenprogramma kan je makkelijk wisselen tussen bovenaanzicht en 3D-weergave. Om ervoor te zorgen dat uw ontwerp met de werkelijke omstandigheden overeenkomt, voegt u bij stap twee heel eenvoudig bestaande ramen, deuren en aansluitingen in. De 3D-badkamerplanner houdt rekening met deze informatie bij uw verdere planning, zodat u uw badkamer kunt ontwerpen zonder later ongewenste verrassingen tegen te komen.

Download de app in de App Store op je tablet of mobiel om de ontwerptool te gebruiken. Bepaal snel en gemakkelijk de beste badkamer. Raak geïnspireerd door de SaniNet 3D badkamerontwerpen.


De badkamerontwerpen die door uw badkamerspecialist voor u zijn gemaakt in SaniNet, kunnen ook worden geladen in deze viewer app. Digitale oplossingen voor tegel, sanitair en badkamer ontwerpen. ViSoft levert software oplossingen aan onder andere fabrikanten, groothandels, showroomhouders, verkopers en vakmannen. Of maak gebruik van uw Oculus Rift of HTC Vive VR-bril en beleef de badkamer in Virtual Reality.


Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Hulp nodig bij uw ontwerp ? Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? U bespreekt uw wensen, u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en wij verzorgen de gehele montage wanneer het u uitkomt.


Met de 3D planner kan je zelf je gewenste badkamer tekenen. Daarvoor kan je aan de slag met onze Bathroom Designer, een speelse en eenvoudige tool om je gedroomde badkamer te ontwerpen in 3D. Geef er de afmetingen in van de ruimte en dan begint de fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts