dinsdag 13 juni 2017

Folie op autoruit plakken

Zoek naar auto ruit op de nieuwe KensaQ. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur. Daarom krijgt u jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie.

Maak de folie goed nat zodat het tijdens het aanbrengen eenvoudig naar de juiste positie kan schuiven. Bevestig de folie voorzichtig op de goede plaats. Maak de folie weer nat en verwijder met een kleine rubberen wisser het water vanuit het midden naar buiten. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Het hangt af van het type folie dat je kiest: statisch (zonder lijm of plaklaag) of zelfklevende folie (met een plaklaag).


Hoe statische raamfolie aanbrengen? Door middel van onze uitgebreide instructie handleiding - infographic kan iedereen zelf gemakkelijk en snel raamfolie plaatsen. Met een spray op de ruit sprayen (lijkt op een waterspray of zo, niet duidelijk wat voor vloeistof of zo, er staat gewoon een spray op de afbeelding).

Met een op een spons lijkend voorwerp over het raam heengaan. De folie tegen het raam drukken en evt. Gelukkig zijn de meeste autobezitters zo verstandig geen coatings, folies of iets dergelijks op hun autoruiten te plakken. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok). Bovendien wordt elk vensterfolie bij IFOHA op een computergestuurde machine bijgesneden, zodat datgene wat u besteld hebt, ook exact op maat wordt geleverd!


Naast de vooral rechthoekige folies snijden we op onze computergestuurde machine vensterfolies in alle geometrische vormen, bv. Met onze bubble free raamfolie. Maar let op : Het Openbaar Ministerie hanteert bepaalde richtlijnen waar je je aan moet houden.


Zo moet de lichtdoorlatendheid van je voorruit en de twee voorste zijramen minimaal zijn. Het autoraam tinfolie dat wij verkopen heeft een lichttransmissie van. Anti-inbraakfolie is een transparante raamfolie. Bij het geval van een gebroken ruit zal het interieur van uw auto glasvrij blijven.


Vind auto ruit het nu op Kensaq. Auto raamfolie of glasfolie is een zeer dunne folie die op ruiten geplakt kan worden. De auto raamfolie is een zelfklevende polyesterfolie.


De sterke polyesterfilm wordt aan de binnenzijde van de ruiten aangebracht. Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen.

Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat! Je wilt geen inkijk, maar wel maximale lichtinval? Raamfolie is gemakkelijk te bewerken en in allerlei vormen aan te brengen. Dan is raamfolie de oplossing. Het Karwei stappenplan helpt je bij het plakken van raamfolie op je ramen.


Lees hoe je zelf raamfolie op de ruiten in je badkamer of woonkamer moet plakken. Trek de plakstrip er aan één zijde af. Het lipje dient hierbij naar de hemel te wijzen.


Zorg voor een goede binding en druk het geheel rondom zachtjes aan. Je mag het vignet niet vastplakken door middel van plakban zuignappen of folie. Hiervoor kun je zelfs een boete krijgen van €300. Ook belangrijk om te weten is dat je het vignet eenmalig kunt plakken. Wanneer je het vignet verkeerd hebt geplakt, kan je deze dus niet verwijderen en opnieuw plakken.


Wij zijn onder meer gespecialiseerd in zonwerende folie en anti inkijk folie. Het plaatsen van glasfolie. Onze ervaren installateurs plakken de folie precies op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes ontstaan. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Zelfklevend folie hecht zonder water.


Echter adviseren wij je toch om met een plantenspuit je raam en het folie heel nat te maken, alvorens je het folie op het raam gaat plakken. Zolang er namelijk water tussen het raam en het folie zit, is het folie nog te verschuiven of los te halen wanneer het scheef of niet naar wens is geplakt. Deze raamfolie brengt u aan de binnenkant van uw autoruiten aan.


Haal daarna de beschermfolie van de raamfolie weg. Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van de folie een beetje vochtig. U kunt met een plastic pasje uit uw portemonnee de folie afstrijken, voor een mooi strak resultaat zonder lucht.


De achterzijde van de folie bewaart u bij uw kentekenbewijs. Plak de folie op het raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts