woensdag 7 juni 2017

Rolluik opmeten

Het uitrekenen van de maten voor uw rolluik is niet moeilijk, wij vertellen u hoe u dit moet doen en waar u rekening mee moet houden. Bij de hoogte van de rolluik wordt de afmetingen van de omkasting opgeteld. De maat van de omkasting hangt af van de hoogte van de rolluik.


Zie daarvoor de omkasting pagina. Let op, de onderste lamel steekt indien het rolluik helemaal open is, altijd een aantal centimeter uit de omkasting. Dit is ongeveer centimeter. Hoe kun je het beste je raam opmeten als je van plan bent om nieuwe rolluiken te kopen? Op deze pagina uitleg over horizontaal en verticaal opmeten.


Gemakkelijk zelf de maten van uw rolluiken opmeten. Alvorens u een rolluik of roldeur in onze shop kunt bestellen dient u nauwkeurig de maten op te meten. Maten opmeten voor rolluiken op de muur – opmeet instructies.


Houdt u er bij het plaatsen van een rolluik op een dakkapel of uitbouw rekening mee dat de ruimte tussen de bovenzijde van het kozijn en de goot of dakrand groot genoeg is voor het monteren van de omkasting. Indien er te weinig ruimte is voor de kast kunt u ervoor kiezen om het rolluik op het kozijn te plaatsen. Uw rolluik laten opmeten door een vakman? Maak dan gebruik van onze tijdelijke meetservice actie. Als u bij de bestelling aangeeft dat de montage door onze vakmensen moet worden gedaan is het opmeten tijdelijk in de montageprijs begrepen.


Wilt u liever laten opmeten vóórdat u besteld? U betaald dan € 7ongeacht het aantal. Let dan op dat de geleiders bij dit rolluik breder zijn, namelijk: bij een omkasting van 1en 2centimeter hoog is de geleider centimeter breed en bij een omkasting van 2en 3centimeter hoog is de geleider centimeter breed. Raam opmeten voor rolluik : lees hier hoe dat moet! Wij helpen u bij het rolluik inmeten met duidelijke uitleg.


HF geleiders worden gebruikt voor het monteren van een rolluik in de dag. Het rolluik wordt vlak op het kozijn geschroefd. Doorvoer bij een bandbediend rolluik door de hoek van het kozijn mogelijk. Hieronder leest u precies wat u moet doen. Bij de maatvoering van rolluiken en rolpoorten wordt altijd gesproken over de totale maat van het rolluik.


Dat is de breedte inclusief de geleiders en de hoogte inclusief de bak. De geleiders komen onder de bak en vallen binnen de breedte van het rolluik. De bak komt boven de geleiders en valt binnen de hoogtemaat van het rolluik. Ook de Heroal rolluiken zijn perfect samengesteld door de fabrikant om het rolluik geschikt te maken voor het doe het zelf pakket. Rolluik - Doe het zelf - Heroal.


Een professioneel rolluik alleen dan voor de laagst mogelijke prijs. Bespaar dus veel geld en doe het zelf een professioneel rolluik geschikt voor de handige klusser. Factoren als het merk, de afmetingen, bediening en kleur bepalen de rolluiken prijzen. Hier een video film over het inmeten van een rolluik.


Kies uit verschillende rolluiken. Naar wens samen te stellen, binnen werkdagen bezorgd. U kunt uw rolluik bij ons online bestellen, doordat onze web-shop op basis van uw specificaties automatisch de prijs berekend.


Naast de laagste prijs, krijgt u ook nog jaar garantie! Voor rolluiken met een breedte tot 3en een maximale oppervlakte van mworden de rolluiken uitgevoerd in de PAlamel van Aluprof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts