vrijdag 16 juni 2017

Platinum bougies

Bestel Bougies voor iedere auto. Zoek de juiste onderdelen met uw kenteken! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Alle Onderdelen voor iedere auto.


De Goedkoopste zoeken op kenteken! Voordelig bij MijnAutoOnderdelen! Kies uit producten vanaf € 295. Dit type bougie heeft een zeer fijne centrale elektrode van Iridium (Ø 6mm) die garant staat voor een Superieure Vonkkwaliteit. Bovendien biedt het een grote weerstand tegen corrosie.


Daarom hebben de platinabougies van Bosch een bijzonder lange levensduur. De platina-iridium bougies hebben een koperen kern en elektroden uit edelmetaal. Op de dubbele platina bougies worden met de laser platinastiften gelast (middelste elektrode) of gelegeerd (massa-elektrode).


Er zijn ngk platinum bougies leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Ngk platinum bougies -producten zijn het populairst in Southeast Asia, Oceaniaen Domestic Market. Een Iridium bougie (longlife bougie ) gaat wel 100. Advies Advies is om altijd de door de autofabrikant voorgeschreven merk en type bougie te monteren, maar een Iridium bougie van Bosch zal kwalitatief niet onderdoen voor een Iridium bougie van NGK.


Het is nog schaarser en moeilijker te vinden dan goud. Platina heeft als scheikundig symbool PT en atoomnummer 78. Het is net als goud een edelmetaal en niet gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals zuurstof en water. De Iridium bougies beschikken over een iridiumlegering aan de middenelektrode. Hierdoor wordt de levensduur ten opzichte van de normale bougies verdubbeld.


Vind gebruikte Bougies gratis en snel via Onderdelenzoeker. Deze NGK bougies zijn geschikt voor benzine maar werkt ook prima bij motoren die op LPG of CNG werken. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Platinum spark plugs These spark plugs are equipped with a platinum plate on the middle electrode, which ensures a more constant output of the spark plug over the entire service life, even under difficult conditions. NGK Platinum Bougies - Brandstof zuinig, Minder uitstoot van gevaarlijke stoffen en beter koud starten. Op marktplaats biedt een adverteerder van een onderdelenshop ngk bougies aan, de laser platinum serie. Ik wil morgen even een setje nieuwe bougies halen, ngk is een gangbaar merk, van AC Delco weet ik dat niet, maar die zijn ook goed schijnt. Maar goe iemand platinum bougies in zijn van?


Kwalitatief hoogwaardige en betaalbare Bougies zijn beschikbaar in onze auto webwinkel Onderdelenshop24. Bosch YR7MPPIridium Bougie OE Mercedes Benz De Bosch Platinum bougies hebben een goede vonkoverslage en een lange levensduur. Doordat de elektrode een Iridium oppervlak heeft geeft dit een altijd stabiele vonk waardoor de kans op afslaan van de motor flink wordt verminderd. Vergeleken met de standaard bougie , is de centrale elektrode van de iridium variant wezenlijk dunner.


Het verschil tussen de machines met standaard- bougies en iridium- bougies was echter marginaal. Over onderhoud en technische aspecten auto´s. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Bougies zijn namelijk voordelig in de aanschaf en vervanging, terwijl beschadigde bougies schade aan de motor kunnen toebrengen.


Schade aan de motor kan weer leiden tot hoge kosten. Ook zijn de bougies aan vervanging toe als ze één of meerdere kenmerken vertonen die hierboven zijn genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts