maandag 5 juni 2017

Niet lichtdoorlatende gordijnen

Bestel online of boek onze service! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Niet lichtdoorlatende gordijnen

Welke gordijnen zijn de beste keuze? Inbetweens zijn gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken. Ze zitten qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrage in en zijn daarmee lichtdoorlatend zonder inkijk. Let op: als er ’s avonds thuis licht bandt, kan men wél door inbetweens naar binnen kijken. Witte gordijnen voor de slaapkamer.


Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Wenst u witte gordijnen niet lichtdoorlatend , om in de slaapkamer te gebruiken dan adviseren wij u de voeringstof 1 lichtdicht licht ecru te selecteren in de calculator. Deze zorgt ervoor dat uw gebroken witte of off white gordijnen ook daadwerkelijk gebroken wit of off white blijven.


Niet lichtdoorlatende gordijnen

Wil je graag voldoende daglicht binnen laten, maar ook zeker zijn dat de buren niet binnen kijken in je woonkamer? De lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal als tussenstap tussen de transparante gordijnen en de complete verduisteringsgordijnen. Zij komen wellicht met tips of kleuren waar je nog niet aan had gedacht.


Zij kennen de trends en weten bovendien bijzonder goed wat er allemaal aan oplossingen en kleuren bestaat. Een adviesgesprek bestaat daarom niet alleen maar uit het inmeten. Doorzichtige gordijnen : sfeervol én lichtdoorlatend Doorzichtige gordijnen worden ook wel inbetween gordijnen of vitrage gordijnen genoemd. Dankzij de fijn geweven stof behoud je het gevoel van privacy en voeg je aan iedere ruimte kleur en sfeer toe. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn erg geschikt voor ruimtes waar u licht wilt houden maar geen inkijk meer wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een woonkamer of keuken aan aan drukke straat. Door het rolgordijn naar beneden te doen behoud je gefilterd licht en kan er niet meer naar binnen gekeken worden.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. De maat is wel leverbaar in een andere kleur of in combinatie met een andere breedte- of hoogtemaat.


Niet lichtdoorlatende gordijnen

Gordijnen Lichtdoorlatend? Niet altijd wil je een kamer volledig verduisteren wanneer je een rolgordijn gebruikt. In dat geval kan je gebruik maken van lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn zo gemaakt dat het licht wel door deze gordijnen komt. De achterkant van de stof is altijd wit.


De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar. Als je een lichtdoorlatend rolgordijn dicht doet komt er alsnog licht in de kamer. Deze raamdecoratie is geschikt voor onder andere woonkamers.


Niet lichtdoorlatende gordijnen

Met deze gordijnen zorg je er namelijk voor dat veel lichtinval blijft behouden, terwijl je toch de mate van inkijk weet te beperken. Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk te monteren. Je hoeft namelijk alleen maar een gordijnroede… - Trisq. Een lichtdoorlatend plisségordijn op maat brengt sfeer in iedere ruimte. Alle stoffen zijn in verschillende kleuren leverbaar.


Een plisségordijn op maat is geschikt voor iedere raamsituatie, dit komt door het slanke systeem en de diverse montage mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts