dinsdag 6 juni 2017

Ophangsysteem spiegel

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel of kom langs in Tiel! Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België.

Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Dit ophangsysteem is sterk genoeg om een spiegel van ±24kg i. Het voordeel van deze manier bevestigen is dat net als bij het gebruik van spiegelklemmen de spiegel demontabel is. Blind spiegel ophangsysteem.


Geschikt voor spiegels van 6m², 4m² en m². De verschillende uitvoeringen staan hieronder beschreven: E-08G, 6m² en max kg.

De ophang set bestaat uit zelfklevende haak en zelfklevende afstandhouders. De zelfklevende haak plakt u met gemak op de plaat. Ophangsysteem (complete set met bevestigingsonderdelen) blind Profi Plus. Voor de bevestiging van spiegels.


De sets zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Wat is een ophangsysteem ? Een spiegel zonder lijst hang je niet zomaar op. Hoe bevestig je de spiegel dan? Simpel, met een zogeheten ophangsysteem.


Hoe werkt een ophangsysteem ? Een ophangsysteem bestaat uit metalen platen, afstandhouders (rondjes), haakjes en schroeven. Je plakt de metalen platen aan de bovenzijde van de spiegel. Het systeem is te gebruiken voor spiegels met een oppervlakte tot 6m², 4m² en 6m².


E-16G, 4m² en max kg. Bij Praxis vind je ijzerwaren voor elke klus. EM-16G, 6m² en max 24kg.

Reserveer spijkers, schroeven, sloten en meer ijzerwaren online. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Spiegels , fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.


Kies uit 6producten vanaf € 95. Uitstekende service en hoge kwaliteit. Het systeem wordt geleverd met twee excentrische schijfjes, twee afstandhouders en twee zelfklevende platen (1x 1mm) met ophangoog. Maximale belasting: kg. Dus als je de hoogte gaat bepalen van de spiegel moet je ook even testen of het geen irritatie kan opwekken.


Door een spiegel op te hangen tegenover een raam of andere lichtbron kun je kamer langer laten lijken. Spiegel Ophangen Tegenover Een Raam Of Lichtbron. Vooral in een slaapkamer tegenover (openslaande) deuren kan een spiegel erg mooi staan. Let op: dit systeem is getest voor spiegels geleverd door KunstSpiegel. Grote spiegels kunnen wel kilo wegen, het is een logisch verhaal dat deze spiegels anders moeten worden opgehangen dan kleine spiegels.


De meest gemaakte fout bij het ophangen van middelgrote tot grote spiegels is dat men de spiegels ophangt zoals het vroeger gebeurde, aan een touw of aan één ophangpunt in het midden. De spiegelklemset metaal is een set van spiegelklemmen van het merk Plieger. Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren.


Met de spiegelklemmen van metaal kan je veilig Plieger sanitair spiegels ophangen. Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop. Deze keuzehulp kunt u gebruiken als u niet precies weet wat u nodig heeft.


Door uw wensen aan te geven, wordt het resultaat getoond dat aan uw wensen voldoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts