vrijdag 30 juni 2017

Verkooppunten painting the past verf

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu.

Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Ze dragen de toepasselijke naam painting the past en zijn verkrijgbaar in maar liefst authentieke tinten.


Tevens zijn de kleuren te verkrijgen voor op hout in een Matte of een Eggshell Finish. De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Wij zijn officiële dealer.

Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Bestel je voor 17:uur, dan heb je de verf morgen in huis. Om een kort overzicht te geven, worden hier alle verschillende kleurcategorieën.


In mijn vorig huis ook painting the past geha zeer mooie verf. Neem aan dat je een stalenkaart hebt ( die zijn er van painting the past ) , kun je daarmee niet zo dicht mogelijk komen bij een kleur in een andere zaak. Zo kun je rustig jouw favoriete kleur uitkiezen, om vervolgens lekker aan de slag te gaan met jouw schilderklus.


En voor diegene die juist op zoek is naar kalkverf, hebben we de collectie van Carte Colori in huis. En misschien wel sfeervoller. Dat is natuurlijk niet zo.


Painting The Past maakt de toekomst nog iets mooier! Voor een mooi, egaal, dekken resultaat adviseren wij de verf aan te brengen in min. De ¨Eggshell¨ heeft een zachte glansraad en is daardoor makkelijker aan te brengen op deuren en keukens.


De verf is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Vanaf € 3verzenden we zelfs gratis. Zo kun je gemakkelijk de juiste kleur uitkiezen en aan de slag gaan! Geen voorbehandeling nodig.

De matt finish heeft dezelfde matte uitstraling als de muurverf. Is binnen te gebruiken voor hout en MDF. De eggshell finish heeft een lichte glans. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op de kleurkaart Shabby Chic staan de chique, antieke kleuren.


Zodoende kunt u op basis van de voorbeelden goed. Vergelijkbare zoekopdrachten voor abbondanza verf verkooppunten. Prettige verf om mee te werken En deze kleur past prachtig bij. Jotun, Sigma en Sikkens snel uit voorraad geleverd.


Altijd verzekerd van de juiste kleur. Van alle Pure and Original verkooppunten is Home Design Shops het grootste verkooppunt. Bestellingen boven de euro worden gratis verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts