woensdag 14 juni 2017

Strokensnijder glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Stel het snijblokje in, zet de glassnijder erin en snijdt in no time meerdere stroken van dezelfde maat. De strokensnijder werkt op de millimeter nauwkeurig. Kom naar de winkel of bestel. Welcome visitor can you Login of.


Glas in lood - Snel online mandje. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. of maak alstublieft een account aan. Nu met de glassnijder van het begin van het stuk glas tot het eind snijden en de strokensnijder langs de rand van uw tafel meeslepen.

Het resultaat goed nameten en eventueel de strokensnijder nog wat bijstellen. Glas -in-lood word meestal toegepast in vensters, denk o. Fenix Glas levert alle materialen voor het maken van glas -in-lood ramen zoals het glas , loodprofielen maar ook alle gereedschappen, benodigdheden voor brandschilderen en g lasovens. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Hiermee kan je op eenvoudige wijze stroken, vierkanten en rechthoeken snijden die bij glas -in-lood zoveel gebruikt worden. Om dezelfde stukjes glas te snijden maken we gebruik van de strokensnijder of “schlitter” We zetten de geleiders op de gewenste maat en controleren eerst met een stukje afvalglas of de maat werkelijk klopt anders moet de strokensnijder eerst goed worden ingesteld.


Heel handig voor het snijden van meerder glasplaatjes of spiegels in de zelfde maat of om een lange. Hij glijdt daarbij over het glas , terwijl de snijder, in positie gebracht in het hoekje van de ruiter, het werk doet. Met deze digitale glas strokensnijder kunt u snel en accuraat glas snijden ! Ook met weinig, tot geen ervaring.


Tevens ideaal voor mensen die met glas in lood bezig zijn en veel verschillende maten nodig hebben. Wij verkopen hem via de online-shop en in het atelier. Rubberen mat met vaste geleider, strokersnijder 40cm en een rondsnijder.


De mat is oprolbaar en wordt geleverd in een kunststof koker. Laat je inspireren door het aanbod. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Decorama is specialist in graveren op diverse oppervlaktes en producten.

Daarnaast maken wij ook spiegel en glas op maat voor u in elke vorm en maat. Werkmat met rond- en strokensnijder BO 536. Hierin loopt de strokensnijder. Hier vindt u gereedschap voor glas in lood. Als u hier het gezochte gereedschap niet vindt, klik hier.


Tonen als Foto-tabel Lijst. Cursus glas in lood voor beginners: Maximaal personen dus kom met je vrien zus of buurman! Kosten €9per persoon voor de hele dag van tot uur. Oefeningen in het snijden van glas.


Beglazing - betekent voor de glasverwerker een groot spectrum aan mogelijkheden om glas , vensters en lijsten te bewerken. Dit begint bij het snijden en plaatsen van het glas en daarvoor benodigde meettechniek en reikt tot de glas in lood of glas in messing verwerker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts