vrijdag 9 juni 2017

Stickers doorzichtig

Stickers doorzichtig

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kwaliteit doorzichtige stickers. Uiteraard zijn onze doorzichtige stickers van een hoogwaardige buitenkwaliteit.


Stickers doorzichtig

De garantie die we kunnen geven op de bedrukking bij buitengebruik is minimaal drie jaar. Daarnaast zijn de stickers volledig watervast. Onze transparante stickers kunnen we tevens in iedere maat en vorm produceren. Doorzichtige stickers ontwerpen en laten drukken. Wil je transparante stickers bestellen die je als etiket kunt gebruiken of die je op een raam kunt plakken?


Ontwerp bij StickersNow jouw eigen doorzichtige stickers ! Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Laat zien hoe transparant je bent met een doorzichtige sticker. Unieke raamstickers met daarop jouw eigen ontwerp, waarbij je reclame maakt zonder je eigen uitzicht te bederven.


Jij bepaalt het formaat, van centimeter tot meter. Ik begon met stickers designen en al snel kwamen er wat empowering spreuken bij. Als je deze stickers ook wilt printen, de gratis printable staat onderaan. Dit bericht bevat partnerlinks, dat kost jou niet meer maar levert mij wat geld op om meer te bloggen :). Benodigdheden zelf doorzichtige stickers maken.


Plakfolie of transparante. Diverse soorten stickers online ontwerpen met eigen teksten en afbeeldingen. Vinyl stickers , plakletters en full colour prints. De doorzichtige raamfolie fleurt uw raam op met huisjes die iedereen bekend zijn.


Breng de sticker gemakkelijk in één keer aan door het hoge kwaliteit vinyl waarvan het gemaakt is. Geniet van deze leuke doorzichtige raamversiering. Creëer meer privacy in badkamer, douche of kantoor met deze mat doorzichtige sticker. U kunt de maten van de stickers aanpassen naar uw wensen. De sticker kan tegen vocht en blijft langdurig zitten.


Transparante folie-etiketten maken zichzelf onzichtbaar. Het lijkt alsof de tekst van het etiket opgedrukt is. Deze transparante etiketten zijn verkrijgbaar op A4-vellen. Je maakt bij ons je sticker al in vier stappen.


Aantallen en maten invullen en je bent al toe aan stap 3. Bestel snel en gemakkelijk online! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Vul de afmeting in van de transparante stickers. Dat u de afmetingen van uw sticker in millimeters invult. Wilt u grotere stickers bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier (rechtsboven op de website).


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De achterkant heeft dus een plaklaag. Dat heeft als nadeel, dat je de folie moeilijker weer van je raam krijgt en dan niet nog een keer kan gebruiken. Het voordeel is dat het steviger vast zit dan statische folie, en dat het niet per ongeluk loslaat als je de ramen lapt. We kunnen deze sticker in bijna alle vormen contoursnijden en met verschillende lijmsoorten combineren.


Een zeer elegante nee sticker die op een subtiele wijze laat zien dat u geen ongewenst reclame drukwerk maar wel huis aan huis bladen wenst te ontvangen. Stickers bestellen is een fluitje van een cent op Drukwerkdeal. Zelf stickers maken, helemaal zoals jij het wilt, ook!


Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw stickers al binnen enkele dagen geleverd worden. In sommige gevallen al de volgende. Stickers , etiketten en etiket stickers snel en eenvoudig besteld.


Stickers doorzichtig

Alle Formaten en Materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts