donderdag 8 juni 2017

Gietijzeren vlaggenstokhouder

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Dokkumer Vlaggen Centrale levert kwalitatieve vlaggenstokhouders.


De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor de rechtformaat vlag. Maar ook deze zijn wel eens aan vervanging toe.

Schaf daarom nu een nieuwe vlaggenstokhouder aan en zorg er voor dat uw vlag(gen) niet naar beneden kunnen vallen. Gietijzeren vlaggenstokhouder - groen - gietijzer. Degelijke gietijzeren vlaggenstokhouder groen. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Deze gietijzeren vlaggenstokhouder is daadwerkelijk een sieraad aan uw buitenmuur. Met een hoogte van centimeter kan niemand om dit prachtstuk. Vlaggenstokhouders koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Mooie groene gietijzeren vlaggenstokhouder Je maintiendrai.

Mooie decoratieve vlaggenstokhouder met het nederlandse wapenschild en de spreuk ‘je maintiendrai’. Buiskoppeling voor buis van maximaal 37mm, om vlaggenstok te bevestigen onder een. Meer en meer wijken of verkaverlingen hebben percelen waarbij de afmeting van de tuin eerder beperkt wordt. Vele mensen hebben niet de tijd om zich veel in de tuin. Een bijzondere versiering aan de muur van uw huis.


Zelfs zonder vlag is hij mooi. Deze bruine, roestkleurige vlaggenstokhouder is gemaakt van gietijzer en bovenaan afgewerkt met een Franse lelie en decoratieve krullen. De diameter van de vlaggenstok moet ongeveer tussen de en centimeter liggen. De totale afmeting is ongeveer 1centimeter bree centimeter lang en centimeter hoog. Mooie en vooral stevige vlaggenmast houder.


Hij is gemaakt van gietijzer, naar het ontwerp van de Franse lelie. Daarnaast zijn deze stalen vlaggenstokhouders uiterst duurzaam door het gebruik van hoogwaardige metalen. Plaats een alumiminium vlaggenstokhouder , smeedijzeren vlaggenstokhouders of gietijzeren vlaghouder naast de voordeur van uw huis en creëer een sprookjesachtig plaatje.


Esschert Design heeft prachtige (cadeau)artikelen waarbij degelijke kwaliteit wordt gecombineerd met een origineel en modern. Zie hier laagste prijs online. Tot goedkoper via kiesproduct! Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist.


Bruine gietijzeren vlaggenstokhouder - bruin Mooi uitgevoerde gietijzeren vlaggenstok houder in het bruin afgebeeld met een Franse lelie.

Uit eigen werkplaats , met de hand gemaakt , volbad verzinkt en dubbellaags. Een zeer fraaie gietijzeren vlaggenstokhouder in de kleuren groen, blauw, goud en wit. De houder wordt met bijgeleverde schroeven in bijbehorende kleur en pluggen aan de muur bevestigd worden. Is zo goed als in nieuwstaat.


Meer advertenties van deze verkoper. VERKOCHT Deze fraaie, donkergroene gietijzeren vlaggenstokhouder met het Nederlandse wapenschild en de spreuk ‘je maintiendrai’, zit dik in de verf. Trekbel set Brons Antiek 4€ 3. De mooiste manier om je vlag aan je huis te monteren.


De muur vlaggenmasthouders zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ga je voor echte luxe, kies dan de bronzen vlaggenstokhouders !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts