donderdag 15 juni 2017

Design stoelen vitra

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.

Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. Opvallende stoelen van Vitra. Sommige stoelen vallen nu eenmaal wat meer op dan de ander.


Deze stoel is ontworpen door George Nelson. De stoel lijkt wel op een kokosnoot, maar ook weer niet precies. Een supergave design stoel voor binnen en buiten.

Zakelijke allure met Vitra. Vitra design -meubels en accessoires. Wanneer je een willekeurig groot kantoor in loopt dan zal de vergadertafel omsiert zijn met de Aluminium Chairs van Vitra.


Deze prachtige lijn zakelijke design stoelen is misschien wel het meest herkenbare model van Vitra. De stoelen zijn ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec. Het is dan ook niet gek dat ze na hun kunstopleiding zijn gaan ontwerpen. Ga je toch liever voor wat extra comfort, maar vind je het design van de stoel wel prachtig?


Slechts originele producten van topproducenten, gratis verzending in Nederland! Vind design stoel als je nu zoekt. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Zij hebben de licentie voor het produceren van deze stoelen in Europa verworven. Zij hebben enorm veel invloed gehad op de design - en cultuurontwikkelingen in de twintigste eeuw.


Waar vind ik gratis producten? Helaas brak na maanden van één van die stoelen een onderdeeltje af (metaalmoehei kan gebeuren): even melding van gemaakt, en binnen uur hebben we deze stoel gewoon zonder morren kunnen omruilen voor een ander identiek exemplaar dat op voorraad stond. Het design staat vooral bekend om het samenspel tussen zachte vormen en het optimale comfort.


Zo komen de vloeiende contouren in het ontwerp prachtig samen met zachte bekleding.

De stoel heeft daardoor een zeer aangenaam en uitnodigend uiterlijk. Zeer mooie klassieke design stoelen van vitra. Verkeren in zeer nette staat. Prijs per stuk €55- wij kunnen onze producten. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Onze prijs: 5euro incl. Als nederlands btw-bedrijf kan u de btw recuperen. We hebben verschillende stoelen uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt genieten van uw aankoop! Dit tijdloze merk heeft een groot aantal mooie stoelen in haar collectie. Deze ontwerpen vind je hier bij Workbrands.


De organisch gevormde Panton Chair is de eerste in series geproduceerde stoel uit één stuk en uit één materiaal. U bestelt hier de kinderstoel Panton Junior.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts