woensdag 28 juni 2017

Kleine rolluiken

Het grootste verschil tussen mini- rolluiken en normale rolluiken is dat bij het eerst genoemde de lamellen kleiner zijn. Het kan ook een rolluik zijn die gewoon klein is, bijvoorbeeld kleiner dan meter breed. Hierdoor heb je minder ruimte nodig als je het rolluik open trekt en de lamellen in het bakje gaan.


De compacte rolluiken beschermen jouw woning tegen de zon en schrikt inbrekers af. Bovendien kunnen de rolluiken van Verano tot wel energie besparen.

Het Alutech rolluik ARis een standaard rolluik voor een klein budget. Het rolluik Alutech ARis ons goedkoopste rolluik. Het XS rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, zodat de grootte van de rolluikkast beperkt blijft (tot wel kleiner dan normale rolluiken ). De rolluiken zijn echter zeer eenvoudig zelf te installeren. Rolluiken online bestellen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.


In onze webshop vindt u ons aanbod.

Bovendien heeft u veel keuze uit diverse extra’s om de rolluiken op maat te laten leveren. De Super mini E ook wel de RSbenaamd is het kleinste rolluikprofiel in het Heroal productprogramma. Kies uit verschillende rolluiken.


Naar wens samen te stellen, binnen werkdagen bezorgd. Reflex, de rolluiken divisie van AVZ, is de grootste onafhankelijke rolluikonderdelen groothandel van de Benelux. Als marktleider voorziet Reflex vanuit Best de gehele Benelux wekelijks van onderdelen voor rolluiken. Bruca levert het door Reflex speciaal ontwikkelde rolluik met de kleinste oproldiameter (dus een kleine kast), het XS- rolluik. Wanneer je een rolluik hebt gekozen die bij jou past kan je de rolluik gaan bestellen.


Vervolgens ga je jouw rolluik samenstellen naar smaak. Aluminiualuminium rolluiken zijn duurder, maar deze zijn ook sterker en het kan zijn dat je het uiterlijk van aluminium mooier vindt. Een kleine aluminium rolluik van meter bij meter kost je, inclusief installatie en elektrische bediening gemiddeld €450. Alutech rolluiken : prijzen vanaf € 8- Bekijk alle Alutech rolluiken.


Naast het reguliere rolluik wat wij doorgaans leveren kunnen wij u ook rolluiken t. Voor de productie van deze rolluiken gebruiken wij uitsluitend Heroal onderdelen. Een Heroal rolluik is gemaakt van aluminium en heeft een perfecte vorm, zodat u maar een kleine rolluikkast nodig heeft.

Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit rolluiken van onder meer het kwaliteitsmerk Alutech tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Peeters Kozijntechniek Braamt (bij Doetinchem). Mede door onze lange praktijkervaring hopen wij u van dienst te kunnen zijn! De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevud met een stevige schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt.


Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Wel vertraagd het ene rolluik beter dan het andere rolluik een goed voorbeeld hiervan zijn de Heroal safe rolluiken. Ook de samenstelling van een rolluik kan de inbraak werendheid vergroten de toepassing van anti optil zorgt ervoor dat een rolluik niet te lichten is. Zeker wanneer u grote rolluiken , rolluiken op een verdieping of rolluiken met elektrische bediening heeft kunt u de montage het beste overlaten aan een vakman.


Een rolluiken specialist neemt alle zorgen van a tot z uit handen. Wij leveren en monteren enkel en alleen kwaliteitsproducten van gerenomeerde bedrijven aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts