woensdag 14 juni 2017

Vaste lamellen zonwering

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig? Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning.


Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Ze kunnen in een vaste of kantelbare positie geïnstalleerd worden en zowel in verticale als in horizontale uitvoering.


Structurele of architecturale zonwering is een aluminium constructie uit geëxtrudeerde profielen en lamellen die men aan de gevel hangt. Horizontale zonwering met lamellen.

Onder horizontaal geplaatste buitenlamellen zonwering verstaan we horizontaal geplaatste metalen constructies met als doel zonnestralen en warmte te weren. Zo bestaat er horizontale zonwering met vaste lamellen en horizontale zonwering met verstelbare lamellen. Populair is de uitkragende zonneluifel. Lamellen (schoepen) zijn verkrijgbaar in een vaste of kantelbare variant. Dit type beeldbepalende zonwering is permanent aanwezig en kent uitstekende warmtewerende- en isolerende eigenschappen.


Vaste en beweegbare zonwering : méér dan een blikvanger. Buitenzonwering voor een gevel - van glas, metaal of hout, vast of beweegbaar - is in de eerste plaats gewoon mooi. Toch is buitenzonwering meer dan alleen maar een aantrekkelijk ontwerp. In eerste instantie levert zonwering schaduw en beschermt zo tegen hitte en verblindend licht.


In vele situaties laat de combinatie van eisen op vlak van gewenste zonwering , lichtinval en doorzicht de keuze voor een vaste zonweringsstructuur niet toe. Dergelijke zonwering is volledig afsluitbaar en laat dus toe om, bij lage stand van. Het ontwerp van het hippe, langwerpige nieuwbouwvolume was in handen van Urban Platform, die duurzaamhei energiezuinigheid en aandacht voor het binnenklimaat als krachtlijnen aanhield.


Voor de zonwering werd er gekozen voor DucoSun Ellips, een systeem met vaste , verticaal gemonteerde lamellen. Houten lamellen met vaste stand. Ontdek ons ruime assortiment!


Zonnepanelen als lamellen zonwering. Je ziet al zonnepanelen op lamellen.

Die lamellen met zonnecellen erop maakt gebruik van een flexibele zonnecel die over het oppervlak van de lamellen zijn geplakt en samen met de folie de zonne-energie weer omzet naar energie. Structurele zonwering is een aluminium constructie uit geëxtrudeerde profielen en lamellen. Mooi, functioneel en gunstig voor het binnenklimaat. Als antwoord op deze wensen stelt Veldman Terrasoverkappingen een origineel en vernieuwend concept voor. Verstelbare zonwering : bio - klimatische terrasoverkapping.


Door zijn strakke vormen is dit het best geschikt bij moderne gebouwen. De meeste systemen zijn vast, maar er zijn ook beweegbare elementen zoals de Renson Loggia (verschuifbaar op een rail) of kantelbare lamellen (Renson Icarus beweegbaar). Deze systemen bestaan uit vaste , beweegbare en verschuifbare zonwering en zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Storax zonwering wordt op maat gefabriceerd met geëxtrudeerde aluminium lamellen.


Naast aluminium zonwering biedt Storax ook houten zonwering of zonwering met houtlook. Uitvalschermen hebben een eenvoudige constructie, met behulp van vaste armen wordt het scherm uitgeklapt. De lamellen kunnen in een vaste. Door deze simpele constructie zijn de prijzen van uitvalschermen laag.


Het is dan ook niet gek dat zoveel woningeigenaren kiezen voor deze soort zonwering buiten hun woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts