maandag 26 juni 2017

Shades luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Onze unieke stoffen voor de Silhouette Shades temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met wordt verminderd en bij gesloten shades van de uv-straling wordt geblokkeerd. Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd.


Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen?


We informeren je graag over. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Shades luxaflex

Plisse shades zijn te herkennen aan de plooiing in de stof, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Alle Plisse shades worden compleet op maat voor u gemaakt! Door de stof op het rolgordijn op- en af te rollen bepaald u zelf de hoeveelheid licht die binnenvalt door de lamellen in de stof. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen.


Wij zullen met je samenwerken om de beste combinatie van stoffen, mate van doorzichtigheid en bedieningsmogelijkheden te selecteren. Daardoor zijn ze de perfecte keuze voor ieder raam in uw huis en sluiten ze aan op uw stijl. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Zo wordt warmte in de zomer geweerd en de winter vastgehouden.


Jaloezieën tegen de laagste prijzen. De facette shades zijn prachtig ontworpen rolgordijnen met een extra functionaliteit. Een normaal rolgordijn haalt u namelijk omhoog en omlaag om uw kamer te verduisteren, bij de luxaflex facette shades kunt u het gordijn echter naar beneden laten en toch daglicht in huis krijgen.


De mm plissé shades zijn vanwege de smalle plooi uitermate geschikt voor kleine ramen. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse de kostbaarste soort plissé. Luxaflex Duette Shades met korting bij Decodeal. Shades bij Brok Interieur zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. De shades bestaan uit een twee lichte stoflagen met daartussen in een lat van stof.


Door de mooie stoffen krijgt uw kamer weer een prachtig elegante uitstraling. Meet hiervoor vanaf de vloer tot waar de bovenkant van uw Silhouette Shade geplaatst wordt. De Plissé Shades collectie omvat vijftig kleuren en prachtige ontwerpen. Silhouette Shades bestaan uit twee lagen transparante stof die onderling verbonden zijn met een niet-transparante laag stof. Hier zie je enkele van onze favorieten.


Bekijk hoe verschillende kleuren en producten je kamer kunnen veranderen. De bijzondere celstructuur filtert het daglicht subtiel, dempt het omgevingsgeluid en verlaagd het energieverbruik. Voor ieder raam is er een speciale oplossing. Verrassende patronen en fijn geweven stoffen geven Plissé Shades een decoratieve uitstraling. Speciale vormen zijn ook mogelijk.


Shades luxaflex

Je kunt kiezen uit drie transparanties. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden zij in korte tijd een zeer gewild. De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan uw kamer. Decokay heeft een uiteindenlopende variëteit aan stoffen beschikbaar die een transparante, zonwerende, isolerende en verduisterende werking hebben. A-kwaliteit en nergens goedkoper!


Exact op maat gemaakt, super service- betrouwbaar- altijd gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts