maandag 26 juni 2017

Glaskunst ootmarsum

Glaskunst ootmarsum

Groot assortiment Melkglas op maat. Bekijk ons assortiment en bestel! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Zeg wat er moet gebeuren en wij geven een heldere offerte zonder kleine letters.


U zegt wat er moet gebeuren en wij zorgen voor een perfect eindresultaat met garantie. Al sinds begin jaren ’wordt de glaskunst en schilderkunst van Annemiek Punt tentoongesteld in haar galerie aan de Kloosterstraat. Marijke werkt ook in opdracht waarbij in samenwerking met de opdrachtgever een ontwerp wordt uitgewerkt tot een uniek object. Glasliefhebbers weten Twente al jaren te vinden, met als middelpunt de galerie van Annemiek Punt. Deze Twentse beeldend kunstenaar heeft internationaal hoog aanzien verworven met haar (monumentale) glaskunst.


Collega-glazeniers in Europa adviseren hem zijn stijl vast te leggen. Frans Houben heeft een vernieuwing in de glaswereld teweeg gebracht. Gewijde grond voor talloze kunstenaars, die hier leven, werken en exposeren. Maak een stadswandeling door de straten en steegjes en u komt de vele galerieën, ateliers en musea vanzelf tegen.


Daarnaast is er ook glaskunst te bezichtigen. Glaskunst objecten van onder andere kristalglas zijn prachtig om te zien, waarbij kristal glaskunst zich onderscheidt door extra heldere kleuren, transparantie en schittering. Ootmarsum is de kunst zelve.


De ambachtelijke arbeid die aan glaskunst ten grondslag ligt, maakt elk glaskunstobject tot een uniek kunstobject zoals dit ook geldt voor de Etnografische Kunst. Precies in het midden van dit pittorekske straatje, kunt u ons vinden op nummer tien. Met naast ons Grand Cafe de Wal waar overheerlijke koffie en uitzicht op de beeldentuin, een genot voor mond en oog zijn. Deze collectie glaskunst kunt u nu ook online vinden.


Mocht u op zoek zijn naar een specifiek object, neemt u dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze winkel in Barendrecht. Even bellen is ook altijd mogelijk. Het productieproces van onze glaskunst.


Bij het maken van glas is de kwaliteit van de grondstoffen van groot belang. Find online glas bestellen vandaag! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Glaskunst ootmarsum

U wandelt er van de ene eeuw in de andere. Van de Middeleeuwen naar de patriciërstijd. Net als u denkt dat er een ijver van postkoets om de hoek zou kunnen komen, verandert het decor. De dirigent van vroeger makes plaats voor de fonkeling van vandaag. Beeldjes van glas en sculpturen van glas, mooie kleurrijke designs in diverse maten.


Uw originele decoratie beeldjes voor u online. Not only for the historical town centre and the panoramic. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Herman Broo Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars. Een exclusieve unieke collectie glaskunst , hoogwaardig design in gekleurd (kristal)glas en fusing glas met glazen beelden, glassculpturen, vazen en schalen alsmede een leuke collectie glaskunst voor aan de wand in uiteenlopende abstracte en figuratieve vormgeving, daar staat ARTE DESIGNO voor.


Glaskunst ootmarsum

U bent van harte welkom voor glaskunst , opdrachten, kunstcadeaus en workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts