maandag 3 september 2018

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Rolgordijnstoffen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel.


Eclips rolgordijnen

Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Onze duo rolgordijnen zijn van polyester. U kunt kiezen uit smalle banen of brede banen, structuur of effen stof in mooie natureltinten. Met de bediening van de ketting kunt u de stoffen langs elkaar heen schuiven om de ellips gedeeltelijk of volledig te sluiten. Ook zijn wij specialist op het gebied van horren.


Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele kleuren, dessins en kent diverse mooie accessoires. Er is altijd een rolgordijn die past bij uw interieur. Wij leveren en monteren de rolgordijnen altijd perfect op maat!


Duo omdat het producten uit voor elkaar geplaatste lagen stof bestaat. Ons huismerk Sunway noemt hun collectie duo- rolgordijn eclips rolgordijn. Twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, waardoor er prachtig gespeeld kan worden met de lichtinval. Eclips Functionaliteit en stijl.


Eclips rolgordijnen

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grote en Exclusieve Jordan Collecties! Door het spelen met de banen stof creëert u de optimale balans tussen lichtinval en privacy. Kies tussen smalle of bredere banen in mooie naturel tinten.


Op deze manier kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen. Deze bewegen voor elkaar langs, waardoor u prima kunt spelen met de lichtinval en de rolgordijnen daarnaast voor een prachtig effect zorgen.


Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Kwaliteit is hier het allerbelangrijkste. Ontdek ons ruime assortiment! Door het bedienen van het gordijn verschuiven de banen als het ware achter elkaar langs. Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen.


Hierdoor ontstaan divere doorkijkmogelijkheden. Helemaal dicht, half open of de banen geheel open. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Bodecor in België en Luxemburg. See more ideas about Curtains with blinds, Blinds and Roller blinds.


Een dealer zal bij u langskomen om de maten op een juiste manier te meten zodat we zeker kunnen zijn van een prachtig resultaat. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Groot assortiment rolgordijnen en eclips en op maat gemaakt.


Kom vrijblijvend langs bij De Stoffeerder in Chaam en laat u goed adviseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts