dinsdag 4 september 2018

Hoe groot is een lp hoes

Hoe groot is een lp hoes

Specialistisch advies nodig? Zoek naar lp hoezen op de nieuwe KensaQ. De afkorting lp staat voor long play. LP formaat Picture Disc kartonnen hoes , kleur: zwart.


Voorzien van een gestanst venster aan zijde, diameter. Een uitgebreid assortiment platenhoezen voor de vinyl verzamelaar. Onze plastic hoezen beschermen albumhoezen tegen slijtage en beschadiging. Binnenhoezen beschermen platen tegen stof en vuil. Kartonnen platenhoezen kunnen beschadigde albumcovers vervangen.


Als ik bij Cover Target een cd- hoesje download en daarna uitprint is het hoesje veel te groot voor mijn cd-doosje. Ik zal de afbeelding moeten verkleinen, maar naar. Bekijk alles met lp hoezen ! Tweedehands en nieuwe CD’s en DVD’s aangeboden en gezocht op Marktplaats. Van singles tot verzamelalbums, van klassiek tot rock, je.


Hoe groot is een lp hoes

Een bedrukte inch LP hoes heeft de afmeting: 315x315xmm. De rug van zo´n hoes is mm. Eventueel kan een kapgat worden uitgestanst. Een kapgat heeft een diameter van 1mm en dient duidelijk te worden aangegeven in het artwork. Minimale productie is 3hoezen per titel.


Bij voorkeur drukklare pdf’s. Stevige wit gelakte kartonnen LP hoezen met een rugdikte mm. Deze hoezen zijn gemaakt in Duitsland exclusief voor Planète Disque. Elke lineaal heeft millimeters, als een beetje timmermansoog hebt kun je zelf nog wel preciezer kijken.


Ook een cirkel is makkelijk te meten. Creatief zijn… daar kom je verder mee dan met theorie. De Sticky Fingers-cover werd in sommige vinylversies overigens uitgegeven met een echte rits, inmiddels een mooi collector’s item. Het artwork van de plaat is ook monumentaal omdat het de eerste keer was dat het beroemde logo van de band op een hoes te zien was. Maar ja, met spijkers en lijm gaat zowel de muur als de cover van de lp eraan.


Mijn vraag is hoe ik dit voor elkaar krijg. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Vinyl is erg gevoelig voor stof, vet en vuil. Plaats de LP altijd terug in een (antistatische) binnenhoes. De lengte van 200cm is geschikt voor personen met een lichaamslengte tot minder dan 185cm.


Als u langer bent dan dit kiest u best voor een grotere afmeting. Als u groter bent dan 195cm, dan kiest u best voor een bed dat 220cm lang is. Het beste meet u even op hoe groot de ruimte is waar u de Jacuzzi zou willen plaatsen, daarna staat u stil met hoeveel personen u gebruik zou willen maken van de Jacuzzi. Mint-kwaliteit, betekent, geen krassen, geen beschadigingen.


Anders mag je blij zijn als een handelaar voor de hele partij cent per stuk geeft. Kijk dus eerst zelf eens rond bij discogs. Ontdek hoe je de waarde van je vinylplaten kunt bepalen met de onderstaande tips.


Waar let je als eerste op. Is een bepaalde vinylplaat gewild?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts