maandag 3 september 2018

Kledingkamer ideeen

Kledingkamer ideeen

Bekijk meer ideeën over Interieur, Kast slaapkamer en Woonideeën. Bekijk het bord kledingkamer van jvollenga op Pinterest. You will simply never have enough closet space, even if your home is big and there are so many rooms. Closets are like kitchen cabinets, no one ever has enough. De zolder is een ideale leefruimte.


De opties voor de zolderkamer zijn eindeloos van slaap- tot badkamer. Dat is met een inloopkast geen probleem meer. Hét voordeel van zo’n walk-in closet is namelijk dat je de deur dicht trekt en niemand last heeft van jouw bergen kleding. En dat is misschien wel het allerfijnste aan zo’n extra kledingkamer ! Stel, je hebt een ruime slaapkamer en je wil hier een slaapkamer en een kledingkamer van maken. Nu kun je gewoon een grote kast in de slaapkamer zetten, maar je kunt de ruimte ook in tweeën verdelen met een roomdivider.


Nu maak je een duidelijk onderscheid tussen de slaapkamer en de kledingkamer. Van een kleine kamer kun je een praktische inloopkast maken, mét een zelfgemaakt kledingrek. Maak af met manden en letterbakken en je inloopkast is klaar.


Schoenen zijn geen sluitstuk van een kledingkamer , maar laag bij de grond of in ieder geval minder op ooghoogte is geen enkel probleem. Een hoekje met wat lades kan ook geen kwaad. Is het niet voor de sieraden dan kan er make-up in opgeslagen worden of gebruik voor schoenpoets, kledingborstel of schoenlepel.


De slaapkamer is een plek waar je tot rust moet komen. Bij het ontwerpen en inrichten is het dan ook belangrijk zoveel mogelijk balans te brengen in het interieur. In deze video laat ik jullie zien hoe ons kleding rek wordt gemonteerd en hoe ik hem ging indelen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en als. Als je droomt van een inloopkast moet je het natuurlijk gewoon doen, zelfs in een kleine kamer.


Kledingkamer ideeen

Onze voorbeelden bewijzen het. Kledingkasten in diverse uitvoeringen, materialen, groottes en sluitsystemen. Van kledingkast met schuifdeur tot garderobekast. Wij hebben vorig jaar appartement gekocht.


Wij hadden een aantal wensen dat inhield dat er nog wel verbouwd moest worden. Annette heeft een prachtige nieuwe indeling voor ons gemaakt van de totale ruimte. Daardoor heeft zij een kledingkamer gecreëerd die er oorspronkelijk niet was en ook het toilet uit de badkamer gehaald. Wil je jouw slaapkamer (her)inrichten, maar weet je niet hoe?


Dan ben je bij InterieurKoning. Hier vind je de leukste ideeën voor je slaapkamer. Ontwerp uw eigen maatwerk inloopkast. Voordelen: Persoonlijk advies.


Gebruik de configurator of maak een afspraak voor onze inmeetservice! Ontdek ideeën over Kastdeuren. Luxe kledingkamer met inbouwkasten. Als je niet al te ruim woont, moet je creatief zijn met je indeling. Dat weet ook Roxeanne Hazes.


Kledingkamer ideeen

Haar kledingkamer is ook de babykamer voor zoontje Fender. We hebben hierin een woonkamer, badkamer, kledingkamer , keuken en royale (echt waar!) eetkamer gecreëerd. De eetkamer wordt middels verschuifbare tafel en stoelen s’avonds onze slaapkamer met een opklapbed. Een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed? Een moderne look of toch liever een klassieke uitstraling.


Laat je inspireren en creëer de slaapkamer van je dromen. Ik heb de zolder omgebouwd tot paardenkamer (liggen dekens, dekjes, spullen etc. etc. je weet hoeveel je kan hebben ) onze tweede slaapkamer is een logeerkamer, en de derde is onze kledingkamer (klerenkast niet op de slaapkamer scheelt zoveel zooi!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts