woensdag 24 april 2019

Koffiekopjes met schotel

Upload je eigen foto of logo. Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Bekijk ons unieke assortiment koffiekopjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Grote collectie koffiekopjes vind je hier! Wij bieden kopjes inclusief schotels in de meest uiteenlopende ontwerpen en stijlen. Of je nu houdt van een eenvoudig witte kop en schotel of juist op zoek bent naar rijkelijk versierde kopjes en schotels , bij de Bijenkorf valt er voor ieder genoeg te kiezen.


Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten deze website volgen en informatie over jou verzamelen. Zodoende kunnen HEMA en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Het tijdloze design is prachtig, net als de gebruikte kleuren.


Koffiekopjes met schotel

Walküre is de oudste porseleinfabriek van Duitsland die nog steeds de hoogste kwaliteit produceert. Dit model, Alta, is mede door het bekende oortje, bekroond met de Red Dot Award. Deze set bestaat uit gekleurde koffiekopjes met schotel. Voor ieder soort koffieapparaat bieden wij een passende mok of bedrukte kop en schotel. Iedere mok is te bedrukken met uw eigen logo, tekst, afbeelding of slogan.


Koffiekopjes en schotels als set kopen. Bij een koffiekop behoort uiteraard ook een bijpassende koffieschotel. De meeste koffiekopjes uit de collectie van Veluw Horeca kunnen besteld worden met of zonder schotel. Ideaal als u achteraf één van beide nog wilt bij bestellen.


Koffiekopjes met schotel

We hebben koffiekopjes en - schotels die gemakkelijk op te stapelen zijn. Ook kunnen we een koffiekop en schotel bedrukken met een iets elegantere uitstraling, zoals deze koffiekop met een breed oor en een brede bovenkant. Wit porselein servies met vrolijke prints.


Nu in de aanbieding voor maar €295. Bedrukte koppen, schotels , mokken en glazen. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van koppen, schotels , mokken, borden en glazen.


Koffiekopjes met schotel

Heeft er al aan gedacht om een bedrukt koffiekopje met bijpassende schotel op te nemen in een eindejaarspakket? Heeft u dan ook nog eens kwalitatief goede koffie, dan is het plaatje compleet. De perfecte pasvorm voor duim en wijsvinger.


En een schotel die de presentatie van dit kopje koffie tot een kleine kunst verheft. Flinke woorden voor een kop en schotel met logo. Dit is dan ook niet voor niets de Design Kop en Schotel. Met looks die misschien nog wel lekkerder zijn dan de inhoud.


Koffiekopjes met schotel

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Illy Cappuccino Kop en Schotel 2x een cappuccino koffiekopje en schotel met het logo van Illy. Alta koffiekopje met schotel - Rood. Deze hoogwaardige porseleinen kopjes met bijpassende schotels zijn de perfecte, professionele standaarduitrusting voor restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. De kopjes zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: als espresso-, cappuccino- of koffiekopje.


De lijn doet je denken aan de Japanse stijl: sereen en beeldschoon. Walkure alta koffiekopje met schotel geel. Dit koffiekopje met schotel heeft een diameter van 6. Deze kop en schotel zijn gemaakt met een knipoog naar het oud-hollandse Delfts blauw servies. Kop en schotels van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts