dinsdag 23 april 2019

Velux ggl ck02 2050

Rolgordijnen exact op maat voor jouw CKdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw CKdakraam! Super eenvoudig te monteren. Leverbaar in populaire kleuren. Gratis en snelle levering.


Velux ggl ck02 2050

Bestel nu extra voordelig! Scharniert in het midden en kan 1graden gekanteld worden voor schoonmaakstand. Wil je een dakraam dat makkelijk te bedienen is? De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep.


Het tuimelvenster heeft een wit afgelakt kozijn van grenenhout dat is voorzien van een FSC keurmerk. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kan tot 180° tuimelen en worden vergrendeld (schoonmaakstand) en in drie standen te ventileren.


Velux ggl ck02 2050

Zo goed als nieuw Ophalen. Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om de buitenruit te reinigen. Vraag offerte aan Voor dit product is geen prijs beschikbaar, voeg.


De leverancier voor al uw dakramen, raamdecoratie en accessoires. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Op dit moment heeft VELUX een cashback actie, bij aankoop van een VELUX dakraam met of zonder VELUX raamdecoratie ontvangt u extra cashback, bekijk de actievoorwaarden op de VELUX website. De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Het rolgordijn bedien je met de onderlat.


Hier te koop en snel bezorgd. Bekijk de afbeeldingen en het filmpje voor een overzicht. Wit, onderhoudsarm en handbediend tuimelvenster.


Het is aan te raden om naast het gootstuk altijd een waterkerende manchet toe te passen. Velux Tuimelvenster wit afgelakt afm. Velu x GGL dakraam nieuwe generatie,. Wit afgelakt, minder onderhou handbediend. Inclusief gootstukken EDW (t.b.v. geprofileerde dakbedekking) Let op: dit product kan alleen afgehaald worden!


Velux ggl ck02 2050

De maatcoderingen zoals CKen MKstaan voor de afmeting van het raam. Dit product is uit ons assortiment. Controleer je e-mail adres. Tuimeldakraam van wit afgelakt FSC gecertificeerd grenenhout.


Het raam is afgewerkt met witte acryl-lak op waterbasis. Dakraam is geschikt voor dakhelling van tot graden. Vergeet niet de bijpassende gootstukken mee te bestellen voor montage van het dakraam.


Velux ggl ck02 2050

Het product is eenvoudig in te korten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts