vrijdag 19 april 2019

Wandlamp strak

Bel ons voor al uw vragen. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen.


Vind je een wandlamp met stekker en schakelaar handig? Ook die hebben we voor je. Kijk vooral ook even bij onze LED wandlampen. Deze energiezuinige wandverlichting kan tot wel jaar meegaan. Wil je een strakke , moderne wandlamp kopen zonder al te veel poespas?


Wandlampen in verschillende stijlen. In ons aanbod vind je de moderne wandlamp als ontwerp met rechte lijnen en vaste kleuren. Vaste kleuren zijn bijvoorbeeld zwart, wit en grijs.


Hoogglans paars kan je hier ook onder vatten. De wandlamp met bloemetjes hoort hier echter niet bij. De moderne wandlampen hebben een strak ontwerp. Het model is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Deze wandlamp met strakke randen oogt als een echte design lamp. Koppelen wandlamp en HUE: Om deze wandlamp te koppelen aan Philips Hue bridge moet hij dicht bij de Hue bridge geïnstalleerd worden. Na de installatie kan de wandlamp gemonteerd worden op de muur. Strakke , sfeervolle wandlamp uitgevoerd in trendy beton.


Wandlamp strak

Deze betonnen wandlamp heeft een ovale vorm en wordt strak op de wand gemonteerd. Zowel aan de boven- als onderzijde zit een opening. Hierdoor ontstaat er een sfeervolle lichtreflectie op de wand. Het armatuur bestaat uit fijn, gegoten beton en heeft een grijze kleur. De prijs van deze wandlamp is exclusief snoer.


In het keuzemenu kunt u kiezen voor meter wit snoer met schakelaar en stekker. Enkele wandlampen zijn voorzien van een dimmer op het armatuur zelf, erg gemakkelijk bij het knutselen of het lezen van een boek. Direct sfeer met een dimbare wandlamp. Een wandlamp met indirect licht geeft uw interieur een sfeervol en warm gevoel. Heb je een smal halletje waar je niet gemakkelijk een hanglamp op kunt hangen?


Door een leuke en unieke vorm te kiezen wordt een wandlamp al gauw een mooi accessoire in de woon- of slaapkamer. Snelle levering en gratis retour! Duizenden lampen op voorraad.


Deze cilindervormige wandlamp is perfect om je muur een vintage look te geven. Deze lampenkap heeft een mooie goude kleur. Daarnaast heeft de buitenkant ook een strak geometrisch triangle design dat de lampenkap net dat beetje extra geeft. Het is een elegante wandlamp die mooi, warm licht geeft. De Kingston buitenlamp is geheel vervaardigd van aluminium voorzien van een zwarte poedercoating.


Wandlamp strak

Buitenverlichting type Kingston. Er is een Elamphouder toegepast dit maakt deze prachtige buitenlamp ook geschikt voor led verlichting. Strakke wandlamp met prachtig lijnenspel van uitgestraald licht. De lampen zijn heel minimalistisch gemaakt. Hun moderne look past niet in elke interieurstijl.


In een wat chiquere, klassieke interieurstijl zullen deze lampen niet passen. Wij adviseren hiervoor een lamp uit bijvoorbeeld onze collectie klassieke wandlampen. Lampen in vochtige ruimtes moeten aan extra veiligheidseisen voldoen.


Wandlamp strak

Plaats dus alleen speciale lampen voor vochtige ruimtes in je badkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts