maandag 29 april 2019

Sigma gevelverf

Sigma gevelverf

Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast bestaat er ook een aparte productlijn voor uitzonderlijke situaties.


Deze verf is op basis van acrylaatcopolymeer. In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch.


Sigma Facade Murolac Matt. Daarnaast heeft deze gevelverf een goede waterdampdoorlaatbaarheid en is hij carbonatatieremmend. Wij adviseren je graag over de robuuste 4-seizoenen gevelverf of de duurzame keuze op basis van 1 acrylaatdispersie, zodat je daarmee net als de vakman een hoogwaardige keuze kunt maken.


Sigma gevelverf

Heb je vragen of wil je een grote bestelling plaatsen? Zijdeglanzende watergedragen gevelverf op basis van 1 fijne acrylaatdispersie. Gecertificeerd met het Europees milieulabel EcoLabel. Extreem duurzame, watergedragen gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie.


Het afwerken van onbehandeld of reeds eerder behandeld beton, metselwerk, gasbeton, buitenpleisters, zoals pleisterwerk, metselwerk en beton. Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie. Ook kunnen onze adviseurs u helpen in het maken van een goed advies. Spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect.


De verf vergeelt niet en heeft een hoge duurzaamheidsfactor. Hierdoor blijft de kleur lang behouden. Een betere bescherming voor je buitenmuur vind je.


Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed. Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is.


Sigma gevelverf

Gebruiksdoel Het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Door toevoeging van deze derde productlijn is. Lees de volledige productomschrijving. Tevens binnen toe te passen. Laat die alvast op kleur mengen, voor een nog betere dekking op het moment dat je de aflak daarop aanbrengt.


Te mengen aan de hand van de RAL-kleur die je zoekt, om daar prachtig mee te schilderen. Je kunt jouw gevelverf online bestellen, zodat je de gevel daar op een mooie manier mee kunt verven. De eerste keer doe je dat door de verf tot met water te verdunnen, waarna je de tweede laag onverdund kunt aanbrengen. Gebruik onze Trimetal gevelverf van de hoogste kwaliteit, net als de producten van onze andere A-merken.


Bestel eenvoudig je verf en houtbescherming voor binnen en buiten. Wat de kozijnen betreft: dit is mede afhankelijk van het type verf. Een terpentine verdunbare verf (alkydhars) zal op termijn altijd vergelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts