donderdag 18 april 2019

Steigerbuis als gordijnroede

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Ontwerp gemakkelijk jouw eigen toepassingen. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters.


Ideaal door het lichte gewicht!

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Kies uit producten vanaf € 100. Mooie, sterke gordijnroedes en ook nog betaalbaar? Doorgaans een moeilijke combinatie, maar niet met steigerbuizen!


Overspanningen tot meter in een stuk zijn mogelijk met onze stalen buizen in 2of 3mm. Bekijk hieronder de vele voorbeelden van steigerbuis roedes. Zelf een gordijnroede maken was nog nooit zo eenvoudig.


Met steigerbuizen en buiskoppelingen maakt u zelf een unieke roede voor uw huis!

Ga aan de slag met een eigen ontwerp of laat je inspireren door de vele voorbeelden op onze inspiratiepagina. Stoer en authentiek steigerbuis als gordijnroede. Een super sterke roede voor een eigentijds interieur. Nu ook in 21mm - stel zelf je Joy steigerroede samen! Een gordijnroede mag niet doorbuigen.


Al is het maar een kleine buiging, een doorgebogen gordijnroede staat heel lelijk. Om te voorkomen dat de roede doorbuigt bij een grote overspanning of als je zware gordijnen hebt dan kun je daarvoor dikkere steigerbuis gebruiken. Dan moet u zeker deze steigerbuis gordijnroede zien. Deze gordijnroedes hebben een doorsneden van mm. Deze steigerbuisroedes zijn leverbaar met Verzinkte wandsteunen, verzinkte plafondsteunen, verzinkte wandrozetten en verzinkte einddoppen.


Als je ook andere artikelen bestelt dan kunnen de bezorgkosten wijzigen. Dan heeft u ook gordijnroede nodig om de gordijnen aan op te hangen! U kunt bij ons direct een stoere steigerbuisroede meebestellen bij uw gordijnen.


Voor gordijnroede wordt meestal 29mm of 37mm gebruikt. Werktekeningen beschikbaar! Uw bestelling wordt doorgaans binnen werkdagen geleverd! Heeft u vragen of speciale wensen neem dan contact op via e-mail of telefoon.


Onze steigerbuis wandsteunen en steigerbuis plafondsteunen zijn zelf gemakkelijk in te korten, als u een steigerbuis roede bij roedeshop.

Geeft u in het bestelproces 200cm. Gratis verzonden uit voorraad! JOY STEIGERBUIS ROEDEBUIS 21MM. Ook verkrijgbaar in lengte 160cm. Combineer lengtes tot een langere roede met de roedeverbinder.


De roedebuis is eenvoudig in te korten tot de gewenste lengte. Gebruik een middensteun bij het samenvoegen van buizen. Tot 600cm lengte thuisbezorgd! Met 7cm steunen voor plafond montage. Authentiek steigermateriaal Leverbaar als complete set, en ook zelf samen te stellen uit losse onderdelen.


Ook de bijbehorende steigerbuis accessoires bestelt u eenvoudig. Gordijnroede DISC Grafiet 30mm. Kies voor een gordijnroede die zeker centimeter breder is dan het raam, zo vallen de gordijnen mooi langs het raam. De gordijnroede heeft een lengte van 2centimeter.


Eenvoudig bestellen via onze webshop. Maak zelf uw stellingen, meubels en kasten. Je betaalt geen retourkosten als je je bestelling retourneert bij een Karwei-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts