donderdag 18 april 2019

Sikkens rubbol xd gloss prijs

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bekijk ons assortiment en Bestel! Gratis verzending vanaf euro!


Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug! Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden. UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk.


Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders. De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Deze synthetische verf heeft een levensduur van 8-jaar.


De buitenduurzaamheid is mede zo groot door de UV-filter die de verf bevat. Dit zijn schildersproducten waar schilders al sinds jaar en dag gebruik van maken. Vind sikkens lak het nu op Kensaq. Onze verfspecialisten helpen je graag te berekenen hoeveel verf je nodig hebt en kunnen je de juiste verfbenodigdheden adviseren. StAR staat voor STyreen reinforced Alkyd Resin.


Het is een uniek bindmiddel, het basis-bestanddeel van deze verf. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden. Hoogglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij. Rubbol XD Semi- Gloss (TDS) TDS.


Halfglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling. Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. Extreem duurzame hoogglanslak voor buiten.


Lees de volledige productomschrijving. Wij zorgen er vanuit onze voorraad voor dat jij de producten snel kunt bestellen. En kom je er zelf niet helemaal uit of ben je op zoek naar advies door onze specialisten? Stel ons je vraag, dan denken we graag met je mee en geven we je aan wat in jouw situatie de beste keuze is.


Deze verf heeft een hele mooie diepe hoogglans, die jarenlang het houtwerk tot wel jaar goed beschermd tegen de weersinvloeden. Hij is daarnaast geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen die al zijn voorbehandeld. Naast al onze Sikkens producten hebben wij ook Koopmans Ecoleum voor een super scherpe prijs. Met de verf van Sikkens is iedereen een Vakschilder.


Door de extreem lange levensduur is deze lak erg geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Vandaag besteld bij Verfpoint. Sikkens rubbol xd high gloss is de nieuwste generatie hoogglans-verf.


Deze verf is duurzamer dan elke andere hoogglans-verf, Sikkens geeft jaar garantie op hechting en glansbehoud! Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Ik zou eerst alles goed schoonmaken schuren schoonmaken in primer daarna 24uur wachten kitten alles afwerken weer primen uur wachten daarna eerste lak na uur weer licht op schuren en 2e laag verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts