dinsdag 16 april 2019

Kurk op de trap

Ruim assortiment kurk en kurkartikelen. Alles uit voorraad leverbaar. Koop alles van kurk in onze webshop. Vloeren, wanden, prikborden, tassen en meer. Boek het OP, Chaweng Beach.


Kurk bestaat uit losse tegels.

De tegels zijn niet dik (mm) en dus super eenvoudig op maat te maken. De kurktegels moeten verlijmd worden op een gladde ondergrond. Dat kan een oude houten trap zijn maar ook een betonnen of stenen trap.


Na de plaatsing de kurk maal. In alle kleuren verkrijgbaar. Hoewel de levensduur van kurk niet extreem lang is, is het materiaal wel sterk, geluiddempend en slijtvast. Na enige tijd kan kurk op de trap wel inloopplekken vertonen.


Het is ook mogelijk om je trap met jute te bekleden, al kunnen we direct aangeven dat dit niet echt aan te raden is. Grenst de trap aan de vloerverwarming?

Maakt u zich geen zorgen dat kurk combi zal niet krimpen na de traprenovatie, het materiaal kan prima tegen warmte. Overweeg daarom eens om eenheid in de inrichting te creëren door ook ook kurk te laten leggen op de overloop en de andere tussenruimtes zoals de gang. Ja, de open trap vinden ze nu nog geweldig, maar nu kunnen ze zich nog vasthouden aan de oude bekleding.


Als we kurk op de trap laten aanbrengen, is het natuurlijk. Is het tijd om je trap te renoveren? Je wilt natuurlijk goed geïnformeerd een keuze maken en een bedrijf vinden dat de traprenovatie zo goedkoop en goed mogelijk uitvoert. Bij Slimster vind je alle informatie, doe je inspiratie over traprenovatie kopen of laten doen én vergelijk je 1traprenovatie specialisten.


Benieuwd hoe Slimster werkt? Doe meer inspiratie en ideeën op om jouw trap te bekleden. Nadelen van kurk zijn er ook, zo kan de kleur na enige tijd veranderen of er kunnen zich na verloop van tijd inloopplekken vertonen op de delen die vaak belopen worden. Via de Grieken, de Oude Romeinen en de Fransen in de Champagnestreek, is kurk uitgegroeid tot een populair en wereldwijd geliefd product. Die wereld- en tijdreis heeft kurk op de kaart gezet, waardoor het gebruik ervan al lang niet meer beperkt is tot een wijnfles, een prikbord of kurk op rol.


Dat is een vreemd advies, kurk schilderen? Wij raden het altijd pertinent af, net als de grote verffabrikanten. Er is geen enkele verf op de markt die blijft zitten na verloop van tij vandaar. Dus advies geven over welke verf is niet te doen, helaas. U krijgt direct een bevestiging.


Wist u dat u ook uw trap kan u bekleden in kurk , op die manier vloeien vloer en trap moeiteloos in elkaar over. Onze traptredes worden geleverd met een vinyltoplaag verlijmd op een kurk ondergrond wat zorgt voor een goede geluiddemping.

Daarnaast is ook de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van deze traptredes een pluspunt. Zelfs je trap kan je bekleden met kurk , zo kan je vloer en trap moeiteloos laten overvloeien in elkaar. Alle Resista-uitvoeringen zijn beschikbaar in zowel Silentwood als Silentstone. Ideaal voor wie de klasse van zijn vloer over de volledige lijn wil doortrekken. Het bekleden van een trap met linoleum brengt bepaalde kosten met zich mee.


De prijs van een linoleum traprenovatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort trap en de afwerking. Ook de montage is van invloed op de prijs. Ben je benieuwd naar de kosten om een trap met linoleum te bekleden?


Bij Toptrap worden alle producten op maat gemaakt, zodat we voor iedere wens een goede oplossing kunnen leveren. Daarnaast zijn de materialen uit onze collectie met zorg geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts