dinsdag 16 april 2019

Moswand

Altijd op maat in de gewenste afmeting, kleur, type mos en afwerking die u wenst. In onze gemakkelijke webwinkel stelt u uw moswand of mos schilderij eenvoudig zelf samen en u krijgt direct inzicht in de prijs. Een moswand is vernieuwend.


Moss heeft daar ook erkenning voor gekregen met een certificaat van het NL Greenlabel voor Duurzaamheid. Dat label kijkt daarvoor onder meer naar CO2-uitstoot, gebruikte materialen, het transport, de afkomst en de mogelijkheden tot hergebruik.

Moswens is de specialist in moswanden, mosschilderijen en Junglewanden. Voor particulier en bedrijf. Zoals u kunt lezen heeft een moswand vele voordelen. Het grote voordeel van de wanden is dat deze altijd op maat worden gemaakt. Het mooie van het maatwerk is dat we u eigenlijk altijd kunnen helpen met een prachtige moswand.


Moswand , Moslogo, Mosschilderij. Onze mos kunstwerken zijn gemaakt van 1 echte mossen en organische kenmerken.

In ieder ontwerpgebie en in een groot aantal kleurencombinaties, kan groen worden gebruikt als neutrale kleur om elk decor op een onderscheidende manier te verbeteren. Uw gasten zullen versteld staan van de natuurlijke sfeer die uw interieur uitstraalt met een moswand. U maakt een mooi, eigenzinnig en duurzaam statement. Wij maken met veel plezier bijzondere (mobiele) moswanden. In de moswand kan uw logo verwerkt worden of er kunnen meerdere kleuren en soorten mos in terugkomen.


Unieke creaties gemaakt door een echte specialisten. Ook voor u thuis in elke vorm mogelijk. Wij doen niet moeilijk over randafwerking of allerlei andere bijkomende kosten voor een moswand. Wij communiceren een prijs waarbij alles gewoon aanwezig is.


Zo makkelijk kan het zijn. De Verticale Tuinman maakt het mogelijk om elk idee te. Mosmuur organiseert regelmatig events en rondleidingen in de nieuwe showroom. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de agenda en info.


Mos is een natuurproduct dat toepasbaar is in elk interieur. Zelfs op plaatsen waar geen daglicht komt.

Onze onderhoudsvrije moswanden zijn een prachtige toevoeging aan uw interieur in huis of op kantoor, maar wist u dat onze moscreaties ook geschikt. Maak je eigen moswand Ga uit van circa kg (afhankelijk van de gewenste dichtheid) Rendiermos per vierkante meter. Stappenplan: - Breng een laag lijm aan op de gewenste harde ondergron leg deze daarvoor horizontaal.


Breng de plukjes mos vanuit een hoek aan en werk van hieruit verder. Ook in uw interieur staat het prachtig en rustgevend. De moswand blijft vele jaren goed mits je hem goed behandeld en onderhoud. Wil je zelf een DIY moswand maken?


Een stukje eeuwig groen in huis is heerlijk. En het is niet te moeilijk om te maken. Wel is de plaatsing van je moswand een belangrijke keuze. Het is aan te raden om het mos twee keer per jaar te laten onderhouden. Het is natuurlijk materiaal wat geimpregneerd is en dus geen water of andere verzorging behoeft.


Een leuk idee lijkt mij om een moswand aan te brengen op een muur in mijn woonkamer. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen meer geld dan ik bereid ben eraan uit te geven. Toen is het idee ontstaan om zelf een moswand te gaan maken, alleen vind ik hier niet zoveel over. Toepasbaar in iedere situatie en onderhoudsvrij. Roets is al jarenlang actief met het werken met mos.


Door de vele projecten die we hebben afgeron hebben we inmiddels echt veel ervaring en verstand van zaken. De voordelen op een rij: Met een moswand bent u origineel en dat valt zeker op bij uw klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts