maandag 22 april 2019

Plaid ijsblauw

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Wollen plaid in zachte tinten: ijsblauw , groen, wit en beige.

Deze plaid staat geweldig in een rustig interieur. De zachte kleuren geven je woonkamer een mooi rustig kleuraccent. Vorige Artikel van Volgende. Grof gebreide, rechthoekige plaid van 1 katoen. Wassen op een lage temperatuur, maximaal 30°C.


Gebruik wasmiddel voor gekleurd textiel. Niet geschikt voor de droogtrommel, strijken op een lage temperatuur. Aantal prijs € 6Levertijd: binnen tot werkdagen.


Deze mooie wollen dekens komen uit.

Er zijn zoveel kleuren blauw: marine of navyblauw, pastelblauw, petrol, of turquoise. Jouw favoriete blauwe plaid zit er vast bij. Daarnaast hebben we plaids in verschillende wolsoorten en in katoen. Allemaal duurzaam geproduceerd en van prachtige kwaliteit.


Met een plaid geef je je huis meteen extra kleur. De heerlijk zachte stof geeft u een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat u het lekker warm heeft. De fleece deken is gemaakt van 1 polyester en heeft een bovenzijde van ijsblauw polar fleece en een witte coral fleece binnenzijde. De plaids en dekens zijn lekker groot en uniek. Ook leuk om een dekentje, sjaal of tas cadeau te geven, lekker origineel!


Kies uit producten vanaf € 190. Heerlijk dik en warm en in prachtige kleuren. Viltsjaal met als basiskleur grijs waar met ijsblauw en beige overheen gevilt is. Er is aan beide kanten over de stof gevilt door vrouwen in Nepal. Een mooie zijdezachte plaid voor op de bank of ter decoratie.


Plaid ijsblauw thema nachtdier. De prachtige kleur blauw combineert makkelijk en geeft een natuurlijke look. De ijsblauwe kleur geeft de bank een frisse uitstraling, kortom een echte eyecatcher in je woonkamer!


De rijkgevulde comfortabele kussens zorgen ervoor dat je uren lang heerlijk zit op deze bank.

Een plaid , sierkussens, leuke bijzettafeltjes erbij en maak je zithoek helemaal compleet met een zacht vloerkleed. Een plaid is een soort kleedje die vaak wordt gebruikt in de koude wintermaanden. Alles bij Knuzz is handgemaakt, overal is maar exemplaar van. Ze zijn gemaakt van warmhoudende materialen zoals fleece. Lekker onder de plaid kruipen terwijl je televisie kijkt op de loungestoel, bank of bed!


Naast de warmhoudende functie kan het ook een decoratieve functie hebben. We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen. Een kleedje maakt je interieur helemaal af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts