donderdag 18 april 2019

Harvink nl

Voor de laagste prijs op Beslist. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig.


HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM. De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. De collectie bestaat uit design banken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken, eettafels en salontafels. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt!


Kijk mee, denk mee, beslis mee.

Harvink Harvink in Andijk! Of het nu gaat om een bank, stoel of fauteuil, Meubel Restyle heeft de kennis in huis om alles te stofferen. Wij geven uw meubel een totaal nieuw uiterlijk met een nieuw patroon of zelf ander materiaal. Hoe zou het voor je zijn wanneer je interieur de meest prachtige design items omvat?


Of maakt je designhart een sprongetje bij een mooie hocker? Dit garandeert een geweldige kwaliteit en een exclusieve uitstraling. Alles in eigen huis, van frame tot stoffering met de hand geproduceerd. Mooie sympathieke meubels, die nét even anders zijn. Er is geen geheim, geen formule.


Wij zijn beide gepassioneerd als het om meubels en ontwerpen gaat en dat zie je terug in onze hele collectie. Er eentje zien, is het begrijpen. Resultaten van zoekmachines! Door de hoge rug wordt er extra steun geboden en is het zitcomfort zeer goed.


Bekijk meer ideeën over Meubels, Interieur en Meubel ideeën. HARVINK 1 HOLLANDS FABRICAAT.

Design meubels van Nederlandse bodem, zijn vervaardigd door Nederlandse meubelontwerpers en gemaakt van Nederlandse materialen. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en leveranciers van materialen.


Alles is handwerk en de meubelen worden met veel aandacht en toewijding gemaakt. De meubelen van deze fabrikant uit IJsselstein onderscheiden zich door de combinatie van oogstrelend ontwerp met ongeëvenaard zitcomfort. Dit topmerk van 1 Nederlands fabricaat creëert van uw woning een eigenzinnig geheel. Deze 2-zits is leverbaar in verschillende stof- en ledersoorten. De bekleding is voorzien van een ritssluiting, wat het erg gemakkelijk maakt om de hoes te reinigen.


Het frame van de Armslag is gemaakt van metaal. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren.


Van meubelontwerper tot het meubelframe en de bekleding, van het polijsten tot het stikken, alles is Hollands handwerk. De zit- en rugkussens bieden voldoende ondersteuning waardoor de bank een hoog zitcomfort heeft. Optioneel is een rolkussen op de chaise longue te plaatsen, hierdoor is gemakkelijk een extra zitplaats te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts