woensdag 24 april 2019

Foto in passe partout

Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Wij hebben een zeer Ruim Aanbod met Extreem Lage Prijzen.


In onze webshop maken wij het u makkelijk.

Passe partout online bestellen. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen. Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij.


Deze omlijsting, gemaakt van museumkwaliteit-karton, zorgt voor ruimte tussen het lijstprofiel en de foto. Dit zorgt voor een rustiger beeld en geeft het totaal meer body. De schuine snede van elke passe - partout is bijzonder opvallen geeft je foto diepte en trekt de aandacht van de toeschouwer.

Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout. Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten? Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Met een foto print in lijst aan de muur verras je jezelf en je gasten. Deze prachtige wanddecoratie is namelijk een uitstekende aanvulling op je interieur.


En helemaal wanneer je jouw eigen favoriete foto laat afdrukken. Daarnaast kun je de lijst nog personaliseren door te kiezen voor je favoriete kleur en de optie voor een passe partout. Echter dient de buitenmaat van de passe - partout dan wel groot genoeg te zijn. Koop en verkoop foto in passe partout eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een passe - partout is een lijst gebruikt ter omlijsting van je schilderij of foto. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op.


Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout. De beste kwaliteit bij Gallery Color! Foto Loek werkt met zuurvrije passe - partouts in drie kleuren: natuurwit, zwart met witte kern en zwart met een zwarte kern.

Bestel je foto bij myposter in de beste kwaliteit en laat deze direct inlijsten in een prachtige lijst naar keuze, Indien gewenst kan deze ook van een passe - partout worden voorzien: deze wordt op maat naar jouw opgaven aan de foto aangepast. Al onze passe - partouts zijn zuurvrij en bewaren uw poster of foto. Wanneer u de grootte van uw passe - partout kiest, gaat u uit van de afmeting van de lijst en de grootte van de poster.


Voor een passe - partout van 30x40cm kiest u een passe - partout van dezelfde maat, waar onze posters van 21x30cm perfect in passen. Zo is het mogelijk verschillende kleuren en breedtes passe - partout te combineren tot een dubbel passe - partout. Ook zijn passe - partouts met meerdere uithoudingen mogelijk, bijvoorbeeld voor collages of een.


De passe - partouts passen in iedere fotolijst omdat de afmetingen zeer nauwkeurig zijn. Staat uw maat er niet bij dan kunnen wij de passe - partout uiteraard voor u laten maken. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. In de online product-designer kies je je design, en in de omvangrijke lijstengalerie vul je hem aan met een lijst en de gewenste passe - partout met een breedte van maximaal 15.


Uw foto , of passe - partout past in een fotolijst maat die u hier uitkiest. De glasplaat en achterwand worden even groot als uw foto of buitenkant een eventueel gekozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts