vrijdag 19 april 2019

Fakro rolgordijn verduisterend

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Verduisterende gordijnen voor elk dakraam. Geleverd binnen werkdagen. Rolgordijnen voor elk dakraam!


Het verduisterend rolgordijn ARF van FAKRO biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte.

De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. Voor alle fakro dakvensters hebben wij een oplossing met korting tot wel op de adviesprijzen. Bestel bij zonweringstunter.


De zijgeleiding zorgt voor verduistering van de ruimte. Het rolgordijn kan in elke gewenste positie worden vast gezet. Eenvoudig online bestellen. Raamdecoratie voor dakramen?

Gebruik het menu om te filteren. Het standaard rolgordijn ARS beschermt uw woonruimte tegen lichtinval en vormt tegelijkertijd een extra decoratief element. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Of bezoek één van onze winkels. Voor 12u besteld morgen in huis Gratis verzending Origineel product. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Dakraam rolgordijn verduisterend in de kleur Lichtgrijs speciaal gemaakt voor Velux, Fakro , Keylite, Rooflite en Dakstra dakramen. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Onze prijzen van Fakro zijn erg scherp en wij bieden u de beste service. Fakro verduisterende rolgordijnen ARF prijsgroep 2. Dakramen FAKRO - kwalitatief in alle soorten en maten.


Altijd een dakraam bij uw woonwens. Het FAKRO verduisterend rolgordijn ARF (226) in de kleur zwart, met zijgeleiding biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte. Hiermee is het een populaire zonwering, die bovendien betaalbaar is. Naast regelen van lichtinval en het beschermen van het interieur tegen licht, ziet het er ook nog eens mooi afgewerkt uit op uw slaapverdieping of zolder. Als we nog geen geschikt rolgordijn in onze collectie hebben, maken we hem op maat.


In onze collectie hebben we onder meer stijlvolle dakraam rolgordijnen voor Velux, Fakro , Rooflite en Dakstra ramen. Voor een veelvoorkomend merk als Velux bieden wij bijvoorbeeld Velux verduisterende.

Bij de dakraamrolgordijnen is de stof in de zijprofielen ingesloten. Dit alles zorgt voor een verduisterend effect. Daarom is het rolgordijn uitermate geschikt voor dakramen op slaap- en zolderkamers.


Maak de keuze: hoeveel licht moet er door het rolgordijn komen. De meeste mensen willen een 1 verduisterend gordijn in hun slaapkamer. Bij een gewoon rolgordijn komt nog vrij veel licht langs de randen. Bij een dakraam rolgordijn heb je daar geen last van, omdat de stof van het gordijn strak in de geleiders zit. Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers.


Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts